Nieuwe collega's verwelkomen

Goede start

Een warm ontvangst voor nieuwe werknemers

Nieuwe medewerkers in zicht? We got you! Verras jouw toekomstige collega’s. Vooral in deze tijd is het lastig talent binnen te halen, daarom extra belangrijk om ze een heel warm welkom te geven met deze musthave producten. Denk bijvoorbeeld aan pennen en notitieboekjes, daar kun je er niet genoeg van hebben. Of zoek je liever naar iets dat langer mee gaat en herbruikbaar is? Dan is het ‘Rocketbook‘ of ‘Correctbook‘ ideaal. Ze zien er uit als een gewoon notitieboekje, maar allebei hebben ze uitwisbare pagina’s. Ben je geïnteresseerd in meer duurzame cadeau’s. Bekijk dan ons assortiment met duurzame relatiegeschenken.

 

 Stel jouw favoriete producten samen en verpak het bijvoorbeeld in een canvas tas, of in de Bobby rugzak. Zo heb jij het perfecte welkomstpakket! Dan is er bij Pinkcube ook nog de mogelijkheid om namen, bijvoorbeeld die van collega’s, te laten bedrukken. Bekijk ons assortiment met individuele personalisatieOp die manier kun je het nog persoonlijker maken en hebben zij zeer zeker een warme ontvangst op hun eerste werkdag!

Waterflessen
Powerbanks
Paraplu's
Lunchboxen
Bureau organizer
Mokken
Tassen

Voorbereid op bezoek van sollicitanten

                       Wil jij meer lezen over het belang van employer branding en hoe je medewerkers blijft binden en boeien? Lees dan ons blog hierover!