Contact
  • +31 (0)314 - 820 303
    Nu telefonisch bereikbaar
  • info@pinkcube.nl
    Antwoord binnen 1 dag (08:30 - 17:30)

Wanneer leveren jullie mijn bestelling?

Op onze website vind je de levertijden per product. We kunnen gemiddeld binnen 5 - 10 werkdagen leveren, maar voor spoedproducten kunnen we vaak al binnen 3 werkdagen leveren!
 
Als je een offerte aanvraagt, vind je op de offerte de verwachte leverdatum. Let op: deze leverdatum geldt alleen als je binnen 24 uur akkoord geeft op de offerte en je bestelling in gang zet.
 
Indien al besteld
Zodra je bestelling de status “Verzonden” heeft in je klantaccount, komt er een track & trace code beschikbaar om je bestelling te volgen. Deze ontvang je ook via de mail. Vanaf dat moment vind je ook de “uiterlijke leverdatum” terug in je klantaccount onder “Mijn bestellingen”.
 
Wanneer wordt mijn pakket geleverd?
Onze vervoerders leveren iedere werkdag tussen 9-17u. Ze bellen niet van tevoren, maar aan de hand van de track & trace code zie je wanneer je bestelling geleverd wordt.
 
Aflevering in de avonduren, op weekenddagen of feestdagen is niet mogelijk.
 
Let op: Omdat er voor ontvangst getekend dient te worden, is het belangrijk dat er iemand aanwezig is op de door jou opgegeven locatie. Afleveren bij een depot of postbus is om die reden niet mogelijk. Ook het bezorgen op evenementenlocaties zoals de Jaarbeurs raden we af.