Contact
  • +31 (0)314 - 820 303
    Nu telefonisch bereikbaar
  • info@pinkcube.nl
    Antwoord binnen 1 dag (08:30 - 17:30)

Wanneer leveren jullie mijn bestelling?

 
De levertijden per product vindt u op onze website. Gemiddeld genomen kunnen we binnen  5 - 10 werkdagen leveren, spoedproducten kunnen we vaak al binnen 3 werkdagen leveren!

Zodra u een offerte heeft aangevraagd vindt u op de offerte de verwachte leverdatum. Let op deze leverdatum geldt alleen waarin u binnen 24 uur akkoord geeft op de offerte en uw bestelling in gang zet.
 
Indien al besteld
Zodra uw bestelling de status ‘Verzonden’ heeft in uw klantaccount, komt er een track en trace code beschikbaar waarmee u uw bestelling kunt volgen. Hier krijgt u ook een mail van. Vanaf dat moment vindt u de “uiterlijke leverdatum” ook terug in uw klantaccount onder 'Mijn bestellingen'. 
 
Wanneer wordt mijn pakket aangeboden?
Onze vervoerders leveren iedere werkdag tussen 9-17u. Onze vervoerders bellen niet vantevoren maar aan de hand van de track & trace code kunt u zien wanneer uw bestelling geleverd wordt.
 
Aflevering in de avonduren, op weekenddagen of feestdagen is niet mogelijk. 
 
Let op: Omdat er voor ontvangst getekend dient te worden is het belangrijk dat er iemand aanwezig is op de door u opgegeven locatie. Afleveren bij een depot of postbus is om die reden niet mogelijk. Ook het bezorgen op evenementlocaties zoals de Jaarbeurs raden we af.