Advies over kwaliteit kleding

Basic kleding
Basic kleding
Basic kleding
Basic kleding

Promo

Onze kleding in de Promo-lijn is perfect geschikt voor promotionele doeleinden. Denk daarbij aan eenmalig gebruik tijdens evenementen, festivals of sportdagen. De t-shirts en polo’s van de merken Gildan, Fruit of the Loom en B&C Exact bieden t-shirts en polo’s van goede kwaliteit tegen een relatief lage prijs.

Let op: deze kledingstukken zijn niet altijd voorgewassen waardoor het kan krimpen tot 7%.

Merken:

GildanFruit of the LoomB&C Exact
Promo kleding
Promo kleding
Promo kleding
Promo kleding

Basic

Betere materialen en meer draagcomfort dan de Promo-lijn. T-shirts in de Basic-lijn zijn bijvoorbeeld gemaakt van gekamd katoen waardoor een logo er net wat mooier op gedrukt kan worden. Ook zie je de kwaliteit terug in bijvoorbeeld de afwerking van de nekboord en de mouwen. In deze range zijn de pasvormen modieuzer en zijn er modellen beschikbaar voor zowel dames als heren.

Deze kledingstukken zijn al voorgewassen waardoor krimpen beperkt is tot max. 2%. Wassen is dus geen probleem waardoor deze shirts na een event vaker gedragen kunnen worden. Basic kleding is bijvoorbeeld zeer geschikt als representatieve beurskleding. Kies Basic voor meer dan degelijke kleding dat vaker gedragen zal worden!

Merken:

US BasicSlazenger
Premium kleding
Premium kleding
Premium kleding
Premium kleding

Premium

Topkwaliteit, moderne stoffen en modieuze modellen. Deze kledingstukken onderscheiden zich door draagcomfort, optimale pasvorm en functionaliteit. Dit uit zich bijvoorbeeld in satijnen nektape voor meer draagcomfort, kwaliteitsritsen van het merk YKK en simpelweg betere stoffen en materialen. Deze kleding kan intensief gedragen worden en is daardoor uitermate geschikt als bedrijfskleding of sportkleding. Kies Premium als u uitstraling en duurzaamheid belangrijk vindt!

Bekijk hieronder enkele highlights uit de 2015 collectie van ons premium merk Elevate:

Video Elevate collectie 2015

Merken:

ElevateSlazenger