Vacature: Bijbaan productie

Vacature: Bijbaan productie

Ben jij een creatieve, hardwerkende duizendpoot? En laat jij overal de goede indruk.. uhh.. OPdruk achter? Wij zoeken namelijk een nieuw teamlid die ons minimaal een dag in de week (op vrijdag) kan helpen met productiewerk en overige hand- en spandiensten. Ben jij een betrouwbare, loyale, harde werker? En ben je beschikbaar op vrijdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur? Dan komen we zeker met jou in contact!

Wat bieden wij?

Bij Pinkcube hebben we altijd ruimte voor nieuwe ideeën, ook van jou! Veel van onze werknemers zijn begonnen als oproepkracht of stagiaire; voor talent zijn er ook in andere functies doorgroeimogelijkheden.

  • 8 vaste uren per week en een uitstekende werksfeer;
  • Eventueel extra uren in vakantieperiodes en soms de weekenden;
  • Inspirerende en gezellige omgeving met een team van enthousiaste collega’s;
  • Een klein, jong bedrijf waar initiatief nemen beloond wordt.

Je bent onze match wanneer:

  • Je zelfstandig kunt functioneren;
  • Je nauwkeurig kan werken en een oog hebt voor detail;
  • Je een hoog werktempo aankunt;
  • Je in bent voor een grapje of dolletje (deze mag je zelf ook maken, natuurlijk);
  • Je jezelf wilt overtreffen, elke dag een beetje beter presteren.

Enthousiast? Laat dan snel wat horen!

Houding en instelling zijn belangrijker dan werkervaring en/of opleiding! Schroom niet om te reageren en neem contact op met Liselotte Leijten ([email protected]) om de mogelijkheden te bespreken en meer te weten te komen over je werkzaamheden. Een indruk krijgen van Pinkcube? Check dan onze mensen en socials Facebook, Instagram en Linkedin.

Over Pinkcube

Pinkcube te Doetinchem is ruim 10 jaar geleden ontstaan uit een bijzondere situatie, frustratie. Onze eigen frustratie. Voordat het bedrijf Pinkcube geboren werd, had de eigenaar een goedlopend internetbureau. Toen dit internetbureau zelf promotieartikelen wilde bestellen, merkten ze pas hoe moeilijk dat was en dat de markt voor relatieartikelen en give-aways groot en ondoorzichtig is. De oplossing was de ontwikkeling van een uniek concept als B2B webshop voor online promotieartikelen dat in de afgelopen 10 jaar hard is gegroeid. Bij dit frisse en dynamische bedrijf werken nu meer dan 25 enthousiaste collega’s waarbij de gemiddelde leeftijd laag ligt. We doen zoveel mogelijk zelf: een eigen fotostudio, eigen ICT-specialisten, eigen designers en marketeers. Dat werkt wel zo prettig! Omdat we maar blijven groeien, zijn we ter ondersteuning doorlopend op zoek naar nieuwe teamleden.