Social media
Offerte binnen 1 minuut
Opgemaakte visual binnen 15 minuten
Gratis verzending
8.7 Beoordeeld door klanten (2974 beoordelingen)
Artikel in PromZ magazine

Interview met Edwin in PromZ Vak magazine (oktober 2016 - nummer 3) naar aanleiding van het winnen van de Best Online Performance award.

Lees meer...

Pinkcube wint opnieuw FD Gazellen Award

Geplaatst in op 19 October

We zijn voor het derde jaar op rij door Het Financieele Dagblad uitgeroepen tot FD Gazelle.

Lees meer...

Plek 24 in Deloitte Technology Fast50

Geplaatst in op 14 October

Pinkcube is voor het tweede jaar op rij geëindigd op een prachtige 24e plek in de Deloitte Technology Fast50. Over de afgelopen vier jaar realiseerde we een omzetgroei van 469 procent.

Lees meer...

Gisteravond zijn we uitgeroepen tot winnaar van de “Best Online Performance” award. We mogen ons daarmee voor het tweede opeenvolgende jaar beste internetleverancier in de promotionele branche noemen.

Lees meer...

We staan er weer in! Pinkcube behoort voor het tweede opeenvolgende jaar tot de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op!

Lees meer...
Artikel Baaz magazine

Interview met Edwin Kats in de nieuwe serie “Van startup naar scale-up” van Baaz Magazine (Editie 2.2016).

Lees meer...

Vorig jaar wonnen we de award voor “Best online performance 2015”, een titel waar we uiteraard erg trots op zijn. Dit jaar zijn we opnieuw genomineerd als één van de kanshebbers. Als we meedoen, willen we ook winnen. Daarom kunnen we uw stem goed gebruiken. Uw stem weegt namelijk mee in de eindbeoordeling van de vakjury. Vindt u ons de beste online leverancier van uw promotieartikelen? Breng hieronder uw stem uit! Bedankt voor uw steun.

Lees meer...

U mag per 1 januari 2016 geen gratis plastic tasjes meer meegeven aan uw klanten. Dit heeft Staatssecretaris Wilma Mansveld besloten in de strijd tegen zwerfvuil en onnodige verspilling van grondstoffen. Een goede zaak maar wat betekent dit concreet voor u als winkelier?

Lees meer...

Graydon sprak met Edwin Kats over de positieve werksfeer op kantoor, het runnen van een data-driven business en andere factoren die leidden tot een positionering tussen de Deloitte Technology fast 50 van 2015.

Lees meer...

"Pinkcube wil online de beste zijn"

Geplaatst in op 19 November

Lees het gehele interview met Edwin Kats in Sax magazine.

Lees meer...

Pinkcube is één van de genomineerden voor de High Growth Awards 2015, waarbij ondernemingen strijden om de titel van beste groeibedrijf in de regio. Gisteren hebben we de bijbehorende Nominee Award in ontvangst genomen tijdens een bijeenkomst voor Noord- en Oost-Nederland.

Lees meer...

Ze verklaarden ons voor gek

Geplaatst in op 27 October

"Ik zie letterlijke kopieën van wat wij doen op internet terug. Of je kopieert, of je innoveert. Wij lopen graag voorop." Lees het gehele interview met Edwin Kats in PromZ Vak.

Lees meer...