Social media
Offerte binnen 1 minuut
Opgemaakte visual binnen 3 uur
Gratis verzending
9.1 Beoordeeld door klanten (4255 beoordelingen)

Relatiegeschenken: zijn de kosten aftrekbaar?

Geplaatst op 19 December 2017
Relatiegeschenken: zijn de kosten aftrekbaar?

Met een relatiegeschenk bezegelt u dat u prettig zakendoet met een klant of leverancier. Vooral rond de jaarwisseling zetten veel bedrijven attenties in om relaties te bedanken voor hun vertrouwen. Maar hoe zit het eigenlijk met de aftrekbaarheid? Wij krijgen geregeld vragen van klanten over de fiscale kant van relatiegeschenken. We zetten het voor u op een rijtje, met deskundige hulp van Marco Minneboo, partner bij administratie- en belastingadvieskantoor BLC Finance View.

Lees verder »
Promotieartikelen maken van medewerkers superpromotors

Eigen medewerkers zijn de ideale merkambassadeurs. Dat begint met internal branding. Wie op de juiste manier promotieartikelen inzet voor het eigen personeel, kan daar ook extern van profiteren. Zo worden medewerkers superpromotors.

Lees verder »
Drie tips voor een optimale inzet van promotieartikelen voor je branding!

Sterke merken hebben in ieder geval één ding gemeen: ze zijn altijd herkenbaar. Promotieartikelen spelen daarin een belangrijke rol. Toch besteden marketeers daar meestal niet veel aandacht aan. We geven je graag 3 tips voor een optimale inzet van promotieartikelen voor de branding van jouw merk.

Lees verder »

Pinkcube 4e jaar op rij FD Gazelle

Geplaatst op 25 October 2017
Pinkcube FD Gazelle 2017

Goed nieuws! Met gepaste trots kunnen we mededelen dat we ook dit jaar weer zijn uitgeroepen tot FD Gazelle. Daarmee behoren we voor het vierde opeenvolgende jaar tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Lees verder »
Pinkcube: We are one of the fastest in the Industry

“Effortlessly the best result” is the promise that Pinkcube gives its customers. The web-based agency was one of the industry pioneers in the Internet business and keeps on setting benchmarks in the field of promotional products eCommerce.

Lees verder »
Artikel in PromZ magazine

Interview met Edwin in PromZ Vak magazine (oktober 2016 - nummer 3) naar aanleiding van het winnen van de Best Online Performance award.

Lees verder »

Plek 24 in Deloitte Technology Fast50

Geplaatst op 14 October 2016

Pinkcube is voor het tweede jaar op rij geëindigd op een prachtige 24e plek in de Deloitte Technology Fast50. Over de afgelopen vier jaar realiseerde we een omzetgroei van 469 procent.

Lees verder »

Doetinchem, 12 oktober 2016 – Pinkcube is voor het derde jaar op rij door Het Financieele Dagblad uitgeroepen tot FD Gazelle. De prestigieuze award wordt uitgereikt aan financieel gezonde bedrijven die een omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen 3 jaar hebben gerealiseerd.

Lees verder »
Pinkcube wint opnieuw “Best Online Performance” award

Pinkcube is woensdagavond opnieuw uitgeroepen tot winnaar van de “Best Online Performance” award door Promz magazine. Het e-commerce bedrijf mag zich als allereerste leverancier voor de tweede keer op rij beste internetleverancier in de promotionele branche noemen.

Lees verder »
Pinkcube opnieuw genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50

We staan er weer in! Pinkcube behoort voor het tweede opeenvolgende jaar tot de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op!

Lees verder »
Artikel Baaz magazine

Interview met Edwin Kats in de nieuwe serie “Van startup naar scale-up” van Baaz Magazine (Editie 2.2016).

Lees verder »

Vorig jaar wonnen we de award voor “Best online performance 2015”, een titel waar we uiteraard erg trots op zijn. Dit jaar zijn we opnieuw genomineerd als één van de kanshebbers. Als we meedoen, willen we ook winnen. Daarom kunnen we uw stem goed gebruiken. Uw stem weegt namelijk mee in de eindbeoordeling van de vakjury. Vindt u ons de beste online leverancier van uw promotieartikelen? Breng hieronder uw stem uit! Bedankt voor uw steun.

Lees verder »

U mag per 1 januari 2016 geen gratis plastic tasjes meer meegeven aan uw klanten. Dit heeft Staatssecretaris Wilma Mansveld besloten in de strijd tegen zwerfvuil en onnodige verspilling van grondstoffen. Een goede zaak maar wat betekent dit concreet voor u als winkelier?

Lees verder »

Snelgroeiend bedrijf Pinkcube: Data driven processen leiden tot succes

Wie online op zoek gaat naar relatiegeschenken, komt hoogstwaarschijnlijk terecht bij Pinkcube uit Doetinchem. In een piepklein zolderkamertje startten voormalig studiegenoten Edwin Kats en Dennis Leusveld 5 jaar geleden met hun eerste webshop. Inmiddels bestieren ze er 50, vanuit een kantoor van 1000m2. Met een omzet van honderdduizenden euro per week, de ambitie deze elk jaar te verdubbelen en een opvallende passie voor meetbare resultaten, is Pinkcube een uiterst modern succesverhaal. Graydon sprak met Kats over de positieve werksfeer op kantoor, het runnen van een data-driven business en andere factoren die leidden tot een positionering tussen de Deloitte Technology fast 50 van 2015.

Lees verder »

"Pinkcube wil online de beste zijn"

Geplaatst op 19 November 2015

Lees het gehele interview met Edwin Kats in Sax magazine.

Lees verder »

Pinkcube is één van de genomineerden voor de High Growth Awards 2015, waarbij ondernemingen strijden om de titel van beste groeibedrijf in de regio. Gisteren hebben we de bijbehorende Nominee Award in ontvangst genomen tijdens een bijeenkomst voor Noord- en Oost-Nederland.

Lees verder »

Ze verklaarden ons voor gek

Geplaatst op 27 October 2015

"Ik zie letterlijke kopieën van wat wij doen op internet terug. Of je kopieert, of je innoveert. Wij lopen graag voorop." Lees het gehele interview met Edwin Kats in PromZ Vak.

Lees verder »

Pinkcube 2e jaar op rij FD Gazelle

Geplaatst op 26 October 2015

Pinkcube is door het Financieele Dagblad uitgeroepen tot FD Gazelle. FD Gazellen zijn financieel gezonde bedrijven die een omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen 3 jaar hebben gerealiseerd. Wij zijn erg trots dat we voor het tweede jaar op rij deze gevestigde prijs ontvangen.

Lees verder »
Pinkcube verzilverd 24e plek in Deloitte Technology Fast50

Doetinchem, 12 oktober 2015 – Met een groeipercentage van 436% over de laatste 4 jaar (2011 – 2014) is Pinkcube als 24e geëindigd in de Deloitte Tech Fast50 ranking. Het e-commercebedrijf is een nieuwkomer in de lijst en eindigde als hoogste van de vier genomineerde Gelderse bedrijven.

Lees verder »
Pinkcube genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50

Doetinchem, 7 september 2015 – Pinkcube is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award 2015. Jaarlijks selecteert Deloitte de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven uit de Benelux. Pinkcube is één van de vier Gelderse bedrijven in de Fast50. Op vrijdag 9 oktober wordt de uiteindelijke ranking bekend gemaakt tijdens de Awards Ceremony in de Mediacentrale in Groningen.

Lees verder »
Pinkcube wint award voor Best Online Performance

Pinkcube is de winnaar geworden van de Best Online Performance 2015 award. Het e-commerce bedrijf dat via 50+ gespecialiseerde webshops promotieartikelen en relatiegeschenken aanbiedt sleepte deze award afgelopen dinsdagavond in de wacht en is hiermee verkozen tot beste internetleverancier in de promotionele branche. De vakprijs werd dit jaar voor het eerst uitgereikt door initiatiefnemer PromZ in de jaarbeurs in Utrecht.

Lees verder »
join-the-pipe-afb

Nieuw in ons assortiment zijn de BOGO waterflessen van Join the Pipe. Door kraanwater te drinken uit deze flessen steunt u drinkwaterprojecten in Azië en Afrika en bent u bovendien erg milieuvriendelijk bezig. Steeds meer bedrijven geven het goede voorbeeld, volgt u ook?

Lees verder »
Pinkcube met nominatie Best Online Performance 2015 in PromZ magazine

Pinkcube is genomineerd voor de award ‘Best Online Performance 2015’. Een jaarlijkse prijs voor de ‘outstanding performance’ van een internetleverancier van premiums en relatiegeschenken. Pinkcube beste internetleverancier? Stem op ons!

Lees verder »

Ontdek de nieuwe Prodir DS9 pen

Geplaatst op 24 April 2015
Ontdek de nieuwe Prodir DS9 pen

Prodir is het topmerk uit onze collectie bedrukte balpennen. Topkwaliteit, rechtstreeks uit Zwitserland. Wij presenteren met trots het nieuwste model: de Prodir DS9. Simply beautiful.

Lees verder »

Award van FD voor Pinkcube

Geplaatst op 28 November 2014

Pinkcube is uitgeroepen tot FD Gazelle in de regio Gelderland en behoort daarmee tot de 330 snelst groeiende bedrijven van Nederland in 2014. Deze award is een initiatief van het FD.

Lees verder »
Pinkcube is FD Gazelle en behoort tot de snelst groeiende bedrijven van 2014!

Pinkcube is gekroond tot FD Gazelle in de regio Gelderland en behoort daarmee tot de 330 snelst groeiende bedrijven van Nederland in 2014. Pinkcube is hiermee automatisch genomineerd voor de FD Gazellen Awards, met als hoofdprijs de Gouden FD Gazelle voor het snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Lees verder »

Pinkcube gaat hard

Geplaatst op 17 November 2014

Bekijk het artikel in de Gelderlander.

Lees verder »