3x Parker balpennen als relatiegeschenk

18 november 2020 Geschatte leestijd: 3 minuten
3x Parker balpennen als relatiegeschenk

Tijdens onze carrière bereiken we mijlpalen die we nooit meer vergeten. Deze bijzondere momenten leggen we vaak op traditionele wijze vast met een pen. Denk bijvoorbeeld aan het tekenen van een uitzonderlijke deal of een handgeschreven kaart als bedankje voor de fijne samenwerking met een klant. Een pen is een essentieel voorwerp bij het vastleggen van deze unieke gebeurtenissen. En bij een unieke mijlpaal, hoort ook een unieke pen. Het zijn immers momenten die je niet snel vergeet. Om welke gebeurtenis het ook gaat, jij kunt met jouw merk aanwezig zijn met een bedrukte Parker balpen als relatiegeschenk. Hoe? Lees snel verder..

 

Jotter XL Monochrome Parker balpen als relatiegeschenk

Het grootste voordeel is toch wel dat je een bedrukte Parker pen kunt gebruiken bij verschillende, bijzondere mijlpalen. Om te schenken aan je beste klanten, wanneer je aanwezig bent op een beurs of gewoon voor intern gebruik: een pen is altijd een goed idee. In het bijzonder een pen van Parker. Deze unieke pennen zijn naar eigen zeggen een ‘gift for life’. Mede door het duurzame materiaalgebruik en de navulbare vullingen kun jij een eeuwigheid doen met deze prachtige schrijfwaren. Neem bijvoorbeeld de Jotter XL Matte: een stijlvolle collectie pennen met alle kenmerken van de iconische Jotter, maar in een groter formaat. Een echt plaatje om te zien.

Er is nog een groot voordeel dat nauw samenhangt met de levensduur van een Parker pen, namelijk het langdurig gebruik door de ontvanger aan wie jij deze balpen als relatiegeschenk geeft. Of beter gezegd: ontvangers. Want pennen veranderen nogal eens van eigenaar. Uit onderzoek blijkt dat dit maar liefst zeven(!) keer is. Dat is natuurlijk voordelig voor jou, want daardoor komen nog meer mensen in contact met jouw bedrijfsnaam en logo. En jij wilt natuurlijk top-of-mind zijn! Deze vorm van branding wekt merkassociaties op en zorgt voor een onderscheidend plekje in het hoofd van de ontvanger. Een win-win, noemen we dat.

 

Jotter Rainbow

En wist je dat het ouderwets schrijven met pen en papier ook zorgt voor creativiteit? Door het schrijven met pen op papier ga je nog niet direct aan de slag met het structureren van je tekst, waardoor creativiteit meer ruimte krijgt. Om creatieve eigenschappen nog meer aan het werk te zetten, kun je een gekleurde pen gebruiken. Men stelt namelijk dat je met een gekleurde pen de creatieve delen in je hersenen activeert. Reden genoeg om hier als bedrijf op in te spelen met bijvoorbeeld de Jotter Rainbow inclusief (gekleurd) logo.

 

Parker IM

Een Parker pen is dus handig voor eigen gebruik, voor creatieve meetings binnen jouw organisatie of om te geven als relatiegeschenk. Naast dat een pen functioneel is, is een Parker pen ook een compact voorwerp dat makkelijk te versturen of mee te nemen is. De Parker IM balpen heeft zelfs een luxe relatiegeschenk verpakking. Ideaal!

Hoe veel pennen we ook hebben en gebruiken, niet elk bedrijf geeft kwaliteitspennen weg. Je kunt je dus nog steeds onderscheiden met een mooie pen die de ontvanger dagelijks gebruikt. En als je de nodige aandacht besteedt aan design en techniek, leeft een pen nog jaren voort en ondersteunt een bedrukte pen jouw merk. Wie weet vind je hem uiteindelijk terug op Ebay en Marktplaats..

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen