Join the Pipe waterflessen: Nieuw op Pinkcube.nl
Geplaatst op 31 augustus 2015 in Producten

Join the Pipe waterflessen: Nieuw op Pinkcube.nl

Nieuw in ons assortiment zijn de BOGO waterflessen van Join the Pipe. Door kraanwater te drinken uit deze flessen steunt u drinkwaterprojecten in Azië en Afrika en bent u bovendien erg milieuvriendelijk bezig. Steeds meer bedrijven geven het goede voorbeeld, volgt u ook?

Join the Pipe

De organisatie heeft zich als doel gesteld iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te voorzien. Met de verkoop van watertappunten, waterflessen en donaties financieren ze schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden.

In samenwerking met Vitens plaatst Join the Pipe ook steeds meer watertappunten door het land. Door de aanwezigheid van watertappunten op stations, festivals, bedrijfspanden, stadsparken en andere prominente plaatsen wordt het drinken van kraanwater gepromoot én gefaciliteerd.

Buy One, Give One

De afkorting BOGO staat voor “Buy One, Give One”. Voor elke verkochte BOGO waterfles gaat er een zelfde fles naar een schoolkind in Afrika. De fles is zo een duurzame investering voor betere hygiëne op de allerarmste scholen waar nog geen water of toiletten zijn.

Duurzaam initiatief van Join the pipe

Naast het feit dat mensen in ontwikkelingslanden gebaat zijn bij de activiteiten van Join the Pipe, is het initiatief natuurlijk ook milieuvriendelijk. In Nederland en België zijn er zeer strenge kwaliteitseisen gesteld door de overheid om te zorgen voor schoon en veilig drinkwater. Het drinkwater is van dermate hoge kwaliteit dat het niet onderdoet voor een merk bronwater uit een plastic flesje. Toch gaan er enorme hoeveelheden plastic waterflesjes over de toonbank. Niet alleen het onnodig gebruik van plastic drukt op het milieu maar ook het transport over de weg om deze flesjes bij de consument te krijgen is een probleem. De boodschap is helder: drink voortaan kraanwater onderweg of op het werk. Net zo lekker als bronwater en veel beter voor het milieu!

BOGO-bottle met logo

Wilt u als bedrijf ook een statement maken en tegelijkertijd verduurzamen? De stijlvolle BOGO fles van Join the pipe is bij ons eenvoudig te personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Nadat u een offerte hebt aangevraagd gaan onze designers direct voor u aan de slag zodat u direct ziet hoe de fles er met logo uitziet. Bestel de BOGO-bottle nu vanaf 100 stuks!

Deel dit bericht