Pinkcube straalt veiligheid en transparantie uit met het BECOM Trustmark

26 februari 2024 Geschatte leestijd: 2 minuten
Pinkcube straalt veiligheid en transparantie uit met het BECOM Trustmark

Pinkcube hecht erg veel waarde aan transparantie en klantvertrouwen. Het is niet zomaar dat we zóveel positieve reacties ontvangen op onze enquête over Pinkcube’s klantervaring. Benieuwd naar de bevindingen? Die lees je in ons blog over klanttevredenheid. Deze keer hebben we het met jullie over ons trustprofile. Voor wie nog niet op de hoogte is van de kwaliteitslabels SafeShops en BECOM, laat ons je even bijpraten.

Om te laten zien dat je zonder stress je branded gifts aan Pinkcube over kan laten, zijn wij aangesloten bij SafeShops. Deze organisatie dient als Belgisch en Europees kwaliteitskeurmerk voor webwinkels. Zo laat je jouw klanten zien dat je te vertrouwen bent en je hun rechten respecteert. Met andere woorden: je webshop is veilig en je volgt de wetgeving. Het lijkt misschien klein, maar het is oh zo belangrijk. Daarbij biedt SafeShops informatie en begeleiding aan elk bedrijf dat hun keurmerk wil verdienen. Al een aantal jaar is deze Belgische organisatie een partner van Pinkcube. Nu de organisatie samengaat met een ander kwaliteitslabel, zal het welverdiende keurmerk van Pinkcube dan ook zeker niet verdwijnen. Het SafeShops label wordt binnenkort veranderd in een BECOM Trustmark!

Pinkcube ontvangt het officiële BECOM Trustmark

BECOM is een organisatie die bekend staat om hun vertrouwen, veiligheid en transparantie. De organisatie heeft een uitgebreid internationaal partnerschap met veel verschillende bedrijven. BECOM biedt jou de mogelijkheid om als bedrijf door te groeien door middel van hun expertise en kennis – waardoor je uiteindelijk het BECOM Trustmark verdient. Voordat je met deze legal badge wordt beloond, gaat je webwinkel door een juridisch certificatietraject. Daarnaast kun je nog een extra pluim verdienen en gaan voor de security badge. Oftewel, je kunt het zo gek maken als je wilt en Pinkcube én haar klanten zijn zeker fan. Op naar de BECOM Trustmark!

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen