< Alle items
Print

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De levertijden per product vind u op onze website. Gemiddeld genomen kunnen we binnen  5 – 10 werkdagen leveren, spoedproducten kunnen we vaak al binnen 3 werkdagen leveren. Een bestelling wordt in productie genomen wanneer het ontwerp is goedgekeurd en de betaling is voldaan. Een onbedrukte bestelling wordt in productie genomen wanneer de betaling is voldaan.
Let op: Wacht u langer dan 24 uur met het goedkeuren van het ontwerp en/of de betaling? Dan schuift mogelijk ook de leverdatum op.
Ik heb het ontwerp goedgekeurd en betaald; wanneer komt mijn pakket?
Zodra de bestelling de status ‘Verzonden’ heeft in uw klantaccount komt er een track en trace code beschikbaar waarmee u de bestelling kunt volgen. Ook ontvangt u een e-mail ter bevestiging . Vanaf dat moment vind u de “uiterlijke leverdatum” ook terug in uw klantaccount onder ‘Mijn bestellingen’.

Wanneer wordt mijn pakket aangeboden?
Onze vervoerders leveren iedere werkdag tussen 9-17u. Onze vervoerders bellen niet van tevoren maar aan de hand van de track & trace code kunt u zien wanneer de bestelling geleverd wordt. Aflevering in de avonduren, op weekenddagen of feestdagen is niet mogelijk.

Let op: Omdat er voor ontvangst getekend dient te worden is het belangrijk dat er iemand aanwezig is op de door u opgegeven locatie. Afleveren bij een depot of postbus is om die reden niet mogelijk. Ook het bezorgen op evenementlocaties zoals de Jaarbeurs raden we af.

Handig artikel?
Hoe kunnen we dit verbeteren?
Nog hulp nodig?