Zomercadeau voor je personeel

Dolle pret met jouw zomerpakket!

De warme zon, de lange dagen en het boeken van een heerlijke vakantie: de zomer komt eraan! Een periode waar jij vast en zeker enorm naar uitkijkt. Maar jij bent niet de enige: ook jouw personeel leeft toe naar een welverdiende vakantie met familie en vrienden. Dit is dan ook de ideale gelegenheid om de vakantieperiode dit jaar af te trappen met een feestelijk zomercadeau voor jouw personeel.

Het geven van een zomerpakket aan je personeel is populairder dan ooit. Waarom? Heel simpel! Een zomercadeau is een verrassende manier om jouw medewerkers te bedanken voor hun inzet en een zonnig gevoel aan te wakkeren. Vul je jouw zomerpakket met toffe, bedrukte zomergeschenken? Dan nemen zij jouw merk overal mee naar toe; van picknick in het stadspark tot de strandtenten in het buitenland. Dit zorgt ervoor dat dit seizoen niet alleen de temperaturen stijgen, maar ook jouw naamsbekendheid.

Maar hoe stel je nu het perfecte zomerpakket samen voor jouw personeel? We’ve got you! In deze blog lees je alle ins & outs bij het samenstellen van een zomerpakket. Benieuwd naar de meest populaire zomerartikelen? Lees onze blog met de top 10 zomer promotieartikelen van 2024.
Zonnebrandcrèmes
Baltimore tassen
Slippers
Speakers
Strandballen
Embrace beker
Koeltassen

Passievol picknicken

Verzamel alle ingrediënten voor een zinderende zomer

Trends zomer relatiegeschenken 2024

1. Duurzamere relatiegeschenken Duurzamere relatiegeschenken zijn helemaal in! Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om met een zomercadeau niet alleen hun waardering te uiten, maar ook een positieve impact te maken op onze planeet. Geef bijvoorbeeld een eco-vriendelijke draagtas, een herbruikbare waterfles en een aantal vrolijke plantjes. Deze groene keuzes tonen niet alleen jouw inzet voor duurzaamheid, maar inspireren je personeel ook om bewuster om te gaan met het milieu. Een win-win voor de aarde en iedereen!

2. Zomer-essentials Zomer essentials zijn die onmisbare items die de zonnige dagen nog beter maken! Ze komen altijd van pas en zijn daarom ook perfect als zomer presentje voor je personeel. Denk bijvoorbeeld aan stijlvolle zonnebrillen, bedrukte zonnebrandcrèmes en handige koeltassen die perfect zijn voor een spontane picknick of een dagje strand. Deze klassieke geschenken zijn niet alleen ontzettend praktisch, maar ook een geweldige manier om jouw merk in het zonnetje te zetten. De perfecte combinatie van plezier en functionaliteit zorgen ervoor dat deze items gegarandeerd een hit zijn bij je personeel dit seizoen.

3. Een zomergeschenk voor op reis De zomervakantie is in zicht. Of jouw personeel nu naar het buitenland gaat of zich vermaakt in Nederland: een gepersonaliseerd reiscadeau valt altijd in de smaak! Populaire producten zijn dan ook onze koffers die full color te bedrukken zijn, strandhandlakens, slippers en bedrukte strandballen. Hiermee wordt het een vakantie om nooit te vergeten.

4. Sportieve zomergeschenken Sportieve zomergeschenken slaan de bal niet mis bij teams die van een actieve levensstijl houden! Van een dynamische tennisset voor spannende potjes op de zomeravonden tot een trendy bidon die hydratatie stijlvol maakt, deze cadeaus motiveren je personeel om in beweging te blijven. Het aanbieden van sportieve items als zomergeschenken benadrukt het belang van gezondheid en welzijn binnen je bedrijf en geeft je team een extra boost om fit en energiek de zomer door te komen.

5. Zomerpakket samenstellen Geef je medewerkers liever een pakket met verschillende zomergeschenken? Ook een geweldig idee! We zien dat pakketten steeds populairder worden en het is een leuke manier om jouw medewerkers nóg meer te verrassen. In onze blog vertellen we je alles over het samenstellen van een zomerpakket voor jouw personeel. Liever persoonlijk advies? Onze productexperts helpen je graag via mail, telefoon, chat of Whatsapp.