Zomercadeau personeel

Relatiegeschenk zomer 2023

Het mag weer. Het kan weer. Een zomer vol feestjes en gezelligheid. Met vrienden, familie en ook met collega’s. Want wat hebben we die zomerbarbecues en vrijdagmiddagborrels gemist. Het wordt een zomer vol mooie herinneringen. Als vanouds samen de zomer vieren. Bestempel deze mooie momenten met een zomers cadeau voor je collega’s.

De wereld van Pinkcube is als kijken door een roze bril: heerlijk zorgeloos. Want zoeken en bestellen naar een zomers relatiegeschenk gaat bij ons super makkelijk. Handige filters, kies, klik, klaar. En dan lang wachten? Niet bij Pinkcube. We gaan meteen aan de slag. Een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen een uur. Wij weten van aanpakke

Hardlopers

Zonnebrillen
Speakers
Rugzakken
Zonnebrandcrèmes
Handdoeken
Waterflessen
Koeltassen

Zomertrends relatiegeschenken 2023

1. Verantwoorde relatiegeschenken

Meer dan ooit besteden we aandacht aan omgevingsbewustzijn. We letten op de wereld om ons heen wanneer we iets kopen. We hebben oog voor milieu en focussen op social responsibility. Deze trend zie je ook terug in ons assortiment. Neem bijvoorbeeld deze slippers van kurk. Deze slippers zijn –  mede door het zachte kurkmateriaal – het perfecte comfortabele en duurzame zomer relatiegeschenk. Ook deze EcoBottle is een aanwinst als verantwoord zomercadeau. Deze fles is voor 98% gemaakt van suikerriet en de dop is van natuurlijk kurk. Bovendien is de fles ontworpen en geproduceerd in Zweden met voornamelijk hernieuwde energie. Dit maakt het product klimaat- en milieuvriendelijk. Wil je meer zien van onze milieuvriendelijke producten? Neem eens een kijkje in ons eco-assortiment. 

2. Reizen, het mag weer! 

Weet je nog, de restricties die golden toen we in de zomer op vakantie wilden? Een spontane zonvakantie boeken was niet vanzelfsprekend. Als gevolg  besloten we ons kikkerlandje te ontdekken en te wachten met een verre reis. Nu coronaregels verleden tijd zijn, kunnen we verder kijken dan de Nederlandse landsgrenzen. Dat moet gevierd worden! Verras collega’s met een gepersonaliseerd reiscadeau. Wil je flink uitpakken? Onze koffers zijn full color te bedrukken met je eigen ontwerp. Ga je voor een goedkoop zomers geschenk? Bekijk deze badstof slippers of onze frisbees. 

3. Hamamdoek vs. handdoek 

Extra ruimte in je koffer kan nooit kwaad. Maar hoe creëer je ruimte als je dikke strandlakens bij je hebt? Dat is simpel: door handdoeken te vervangen voor hamamdoeken. Deze lichtgewicht doeken rol je op en nemen daardoor weinig ruimte in beslag. Een ander voordeel is dat een hamamdoek sneller droogt. Ga je dus ’s ochtends naar het strand en vlieg je ’s avonds terug? Gegarandeerd de hamamdoek droog is voor vertrek. Bovendien is een hamamdoek perfect voor verschillende gelegenheden. Gebruik ‘m voor het strand, een picknick of een dagje sauna. 

4. Pakketje samenstellen

Geef je medewerkers liever een pakketje met verschillende zomerse attenties? Ook dat is mogelijk. Een strandtas vul je bijvoorbeeld met zonnebrandcrème, een beachballsetje, lippenbalsem met SPF en een waterfles. Doe er meteen zo’n mooie hamamdoek bij en et voilá: je zomerse pakketje is compleet. Vraag onze productspecialisten naar de mogelijkheden. 

5. Tijd voor een feestje

Heb je de feestcomissie al opgetrommeld om een spetterende borrel of barbecue te organiseren? Na twee jaar corona is het feesten geblazen. We hebben tenslotte heel wat tijd in te halen met collega’s. Waar je tussen de lockdowns door af en toe een klein feestje kon vieren met familie, bleven de regels voor op werk streng. Daarom is het nu de hoogste tijd voor een knalfeest. En bij een knalfeest hoort versiering. Heel veel versiering. Wat dacht je van versiering in je eigen huisstijl? Ballonnen, vlaggen of cocktailprikkers personaliseren is bij ons een fluitje van een cent. 

Goedkope zomer relatiegeschenken

Zoek je goedkope zomerse relatiegeschenken? Hebben we. Denk aan slippers, bagagelabels of strandballen. Deze items zijn budgetvriendelijk en  daarom perfect voor het bereik van een groot publiek. Kortom, zomerse relatiegeschenken koop je binnen elk budget. Ook wanneer deze klein is. Waaiers bedrukken voor €0, cent per stuk? Doen we. Frisbees laten personaliseren? Al vanaf €0,19 per stuk. 

Luxe zomer relatiegeschenken

Samen de zomer vieren. Het is weer mogelijk! Tijd om flink uit te pakken met luxe zomer relatiegeschenken voor collega’s. Benut het geefmoment optimaal door zo’n luxe cadeau uit te delen tijdens een zomerbarbecue of borrel. Wat dacht je van een speaker, rugzak of kaartspel?