Geplaatst op 4 november 2015 in Nieuws

Pinkcube genomineerd voor High Growth Award

Pinkcube is één van de genomineerden voor de High Growth Awards 2015, waarbij ondernemingen strijden om de titel van beste groeibedrijf in de regio. Gisteren hebben we de bijbehorende Nominee Award in ontvangst genomen tijdens een bijeenkomst voor Noord- en Oost-Nederland.

Deze Award is een initiatief van Port4Growth, platform voor groeiondernemingen, en haar partners Rabobank, Grant Thornton en Philips. Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook juist de kwaliteit van die groei. Een bedrijf wordt onder andere beoordeeld op het ondernemersprofiel en de rol van strategie in het groeiproces.

Onze nominatie betekent dus dat we voldoen aan de groeivereisten en dat we door de onafhankelijke en deskundige jury zijn voorgedragen als voorbeeld voor ondernemend Nederland. Daarmee maken we kans op de titel “Beste groeier van Nederland”. Op 25 november 2015 worden de winnaars bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking in het Duisenberg Auditorium van de Rabobank te Utrecht.

Deel dit bericht