Waarom jij voor een BE O bottle moet kiezen
Geplaatst op 7 oktober 2020 in Branding

Waarom jij voor een BE O bottle moet kiezen

Water is iets waar we niet lang over nadenken. We hebben er gemakkelijke toegang toe en we vergeten vaak dat het eigenlijk een privilege is om drinkbaar water uit de kraan te hebben. Ondanks dat in Nederland het water uit de kraan drinkbaar is, stelt Rijksoverheid dat consumenten jaarlijk bijna 2 miljard plastic flessen gebruiken. Dat is per persoon meer dan 100 plastic flessen. En daar wil BE O bottle maar al te graag verandering in brengen.

Stel je eens voor hoeveel afval verminderd kan worden als iedereen dezelfde fles gewoon opnieuw zou gebruiken? En nog beter: een fles gemaakt van bioplastic? Al deze eigenschappen tezamen maakt een herbruikbare waterfles een uitstekend relatiegeschenk. Je geeft niet alleen een cadeau weg dat de ontvanger bij elk gebruik aan jouw bedrijf herinnert, je levert ook een grote bijdrage aan het verminderen van plastic afval en het helpen van het milieu. Twee vliegen (of drie) in één klap!

Het verhaal van BE O bottle

BE O bottle staat erom bekend olie achter te laten waar het hoort, dus diep onder de grond. De fles is gemaakt van 94% hernieuwbare materialen zoals suikerriet, cassave, algen en meer. Deze materialen zorgen voor een klimaatpositief bioplastic dat aan het einde van het gebruik kan worden gerecycled met andere kunststoffen. Zelfs de kleurstof is gemaakt van natuurlijke pigmenten, zoals overgebleven zeeschelpen voor de witte fles en houtskool voor de zwarte. Goed doordacht, hé?

Ook over het design van deze waterfles is nagedacht. De BE O bottle is makkelijk om aan te passen qua grootte, waardoor hij in alle soorten tassen past en gemakkelijk in de vaatwasser kan. En een leuk extraatje: de fles is niet alleen geschikt voor water. Als je een sapliefhebber bent, aarzel dan niet om het in je BE O te gieten. Omdat de fles vrij is van BPA en chemicaliën, is het ook een veilige optie voor de allerkleinste. Laten we die leuke, vrolijke kleuren zeker niet vergeten..

Trees for the Future

Net toen je dacht dat de voordelen voorbij waren, is hier nog een extraatje dat BE O bottle de perfecte kandidaat voor herbruikbare flessen maakt. Voor elke gekochte fles wordt er een boom geplant door Trees for the Future. Dit is nog een andere manier om jouw impact op klimaatverandering te verminderen.

De planeet helpen kan er vanuit ieders perspectief heel anders uitzien. Hoe dan ook is het is belangrijk om in elk aspect van het leven duurzame keuzes te maken. Consumenten vinden duurzaamheid nu belangrijker dan ooit, dus een biologisch relatiegeschenk zoals de BE O bottle levert je zeker wat extra punten op. Laten we van de wereld een betere plek maken, of zoals BE O bottle het graag zegt: let’s BE ORGANIC!

Deel dit bericht