Met deze gifts zet jij thuiswerkende collega’s in het zonnetje

24 februari 2021 Geschatte leestijd: 3 minuten
Met deze gifts zet jij thuiswerkende collega’s in het zonnetje

Langzamerhand mogen we weer wat meer. Naar de kapper, winkelen op afspraak en de scholen mogen weer gedeeltelijk open. Maar waar we de komende tijd nog wel mee moeten dealen, is werken vanuit huis. Dit betekent ook dat we het persoonlijk contact met collega’s nog langer moeten missen. Het is daarom de hoogste tijd om je collega’s te verrassen met een leuk cadeau. Want nu we bijna een jaar thuiswerken kunnen we wel een verzetje gebruiken, toch?

Ontbijtcadeautje
Een thuiswerkdag valt of staat met een goed ontbijt. Want kies je ervoor om niet te ontbijten? Dan kan concentratie gedurende de dag een uitdaging worden. Als werkgever wil je dit natuurlijk voorkomen en daarom kun je medewerkers verrassen met een gezond ontbijtje. Kies voor een lekkere smoothie, een fruitmand of handige ontbijtbeker die je kunt vullen met yoghurt, fruit of muesli. De yoghurtbeker kun je bovendien bedrukken met jouw logo, een leuk compliment of een motiverende quote. Collega’s verrassen doe je daarom niet alleen met een leuk en gezond cadeau, maar zo zorg je er ook voor dat ze hun dag energiek beginnen en scherp blijven. 

Activity tracker
Naast goed ontbijten, is voldoende bewegen gedurende de dag essentieel. Zo hoor je wel eens dat zitten het nieuwe roken is. Oftewel, we bewegen te weinig. Als werkgever wil je juist dat medewerkers tijdens het thuiswerken tussendoor wél bewegen, omdat dit de concentratie en productiviteit gedurende de dag ten goede komt. Dus wil jij je collega’s extra motiveren om te bewegen? Dan is collega’s verrassen met een activity tracker een uitstekend cadeau. Met dit lichtgewicht apparaatje die je bevestigt aan je pols, krijg je inzicht in hoeveel stappen je dagelijks zet. Als extra motivatie om de tracker te gebruiken kun je er een beloning aan koppelen. Medewerkers die een week lang elke dag meer dan 5000 stappen zetten, krijgen een fruitmand of een ander gezond cadeau als beloning. Keep up the good work! 

Draadloze gadgets 
Collega’s verrassen met een hightech presentje? Denk dan eens aan gadgets. Zeker nu we thuiswerken en we afhankelijk zijn van technologie is een gadget het ideale cadeau. Zo heb je met draadloze oordopjes je handen vrij tijdens een videocall, geven popsockets je telefoon of tablet meer grip en kun je devices met een draadloze snellader razendsnel overal opladen. Bovendien is het voordeel dat je deze gadgets ook met jouw huisstijl of een leuke kan bedrukken. Zo geef je de cadeaus een persoonlijk tintje.

Vrijmibo vanuit huis
Als we iets hebben geleerd tijdens de corona pandemie, is het dat we zelf de slingers moeten ophangen. Zo ook bij vrijdagmiddagborrels die nu vaak online plaatsvinden. Geef daarom je collega’s een heerlijke fles wijn cadeau die jullie samen online kunnen nuttigen na het thuiswerken. En wil je deze fles wijn net iets specialer maken? Dan is collega’s verrassen met een 5-delige luxe metalen wijnset , met onder andere een kurkentrekker en een flesafsluiter, een tof idee. Zo kunnen je collega’s na het opdrinken van de fles ook nog genieten van het cadeau. 

Persoonlijk verzenden
Via Pinkcube kun jij je relatiegeschenk persoonlijk laten bezorgen bij je collega’s. Zeker in deze tijd waarin thuiswerken de norm is, willen wij je ontzorgen en nemen wij de distributie van je relatiegeschenk op ons. Zo kun je collega’s verrassen met een leuk cadeau op een persoonlijke manier bij je relaties belandt. Hoe persoonlijk verzenden precies werkt lees je in deze blog.  

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen