Vallende bladeren, gezellige avonden en perfecte herfstgeschenken met jouw logo

Herfst 2023

Deel de herfstvreugde met jouw klanten, relaties en medewerkers

De bladeren vallen van de bomen, het stormachtige weer komt de hoek om kijken en de temperatuur daalt: de herfst is begonnen! Dat betekent mutsen, mokken en fleece dekens in de aanslag. De herfst is het perfecte seizoen om je klanten, relaties en medewerkers te verrassen met bedrukte herfstgeschenken.

In de herfst zullen je klanten, relaties en medewerkers steeds vaker in het donker vertrekken en ook weer in het donker thuiskomen. Daarom is het cruciaal om goed voorbereid op pad te gaan en veilig te blijven. Dit kan bijvoorbeeld met bedrukte ijskrabbers, veiligheidslampen en paraplu’s met jouw logo erop.

Bij Pinkcube hebben we alles wat jouw doelgroep nodig heeft om deze herfst warm, knus en veilig te beleven. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we onze favoriete herfstgeschenken op een rij gezet. Bereid jezelf én jouw doelgroep voor op een fantastische herfst.

Pinkcube's herfstfavorieten

bedrukte muts
Mutsen
kaarsen
Kaarsen
bedrukte thermosbeker
Thermosbekers
bedrukte paraplu
Paraplu's
lippenbalsem met logo
Lippenbalsem
herfst chocolade
Chocolade
fleece dekens bedrukken
Fleece dekens

Herfst 2023

Een warm drankje voor onderweg, een paraplu die tegen een stootje kan, kaarsen of een warme plaid waarmee je knusheid in huis haalt óf fiets- en hardlooplampjes waarmee je veilig op pad kunt; het zijn items waarmee je de herfstmaanden net iets prettiger doorkomt. Bij Pinkcube bestel je snel en eenvoudig relatiegeschenken met een herfst thema. Bovendien kun je bij Pinkcube herfstproducten zelf customizen en een eigen ontwerp aanleveren. Binnen een uur ontvang je een gratis digitaal ontwerp. Geef je akkoord? Dan starten we het productieproces en doen we ons best om jouw geschenken op tijd te leveren. Wil je meer weten over relatiegeschenken bestellen voor herfst 2023 bij Pinkcube? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Originele kerstgeschenken

Hoe eerder je kerstgeschenken bestelt, hoe zorgelozer jouw kerst is. Bestel daarom dit jaar op tijd jouw zelfontworpen kerstgeschenken. Zo heb je een ruimte keuze uit alle personalisatiemogelijkheden, weet je zeker dat er voldoende producten op voorraad zijn en ben je de kerstdrukte bij de pakketdiensten voor. Wil je alvast inspiratie opdoen? Bekijk onze inspiratiepagina.