Onze top 3 blogs uit 2022

9 februari 2023 Geschatte leestijd: 2 minuten
Onze top 3 blogs uit 2022

Ben jij ook volledig gefocust op je doelen in 2023? That’s the spirit! Maar vergeet niet: soms kan even terugblikken je nóg verder helpen. Laat je daarom inspireren door onze top 3 blogs uit 2022. Deze zijn niet alleen leuk om te lezen, maar ook nog eens ontzettend handig voor jouw bedrijf. Zo is de WKR in 2023 verruimd. Dit betekent dat jij meer vrije ruimte hebt om te besteden aan kerstpakketten en toffe teamuitjes. Van trends voor 2023 tot employer branding, je leest het in de onderstaande blogs.

1. De grootste trends in relatiegeschenken voor 2023

Relatiegeschenken zijn een goed middel voor het versterken van jouw merk en de relatie met de ontvanger. Maar welke relatiegeschenken worden er zoal gegeven? Wat zijn de trends voor 2023? We’ve got you! Na het lezen van deze blog ben je helemaal op de hoogte van alle trends.

2. Employer branding: hoe je medewerkers blijft boeien en binden

Krapte op de arbeidsmarkt. Het is hot-topic op dit moment. Het werkaanbod is namelijk groter dan het aantal werkzoekenden. Veel bedrijven halen alles uit de kast om zich te onderscheiden. Maar de kunst is om huidige medewerkers zo goed mogelijk te binden en te boeien. De vraag is: hoe pak je dit aan? Pinkcube heeft een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet.

 

3. Pak je kans: de WKR is in 2023 verruimd naar 3%

Heb je het al gehoord? De WKR is in 2023 tijdelijk verruimd naar 3%. Dat is goed nieuws voor jou! Dit betekent dat jij meer vrije ruimte hebt om te besteden aan mooie kerstpakketten, originele relatiegeschenken of teamuitjes om de teamspirit te verhogen. Dus grijp je kans en maak in 2023 gebruik van de tijdelijke verruiming. Meer weten over de verruiming van de WKR? Lees snel verder.

 

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen