Verbinden en blijf verbonden
Geplaatst op 2 december 2020 in Branding

Verbinden en blijf verbonden

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat veel vanzelfsprekende momenten zoals personeelsuitjes, een bedrijfslunch en de vrijmibo’s op locatie niet meer mogelijk zijn. Door het verplicht thuiswerken is de fysieke afstand zelfs groter dan ooit.

Ondanks alles zijn er de afgelopen maanden veel manieren (her)ontdekt om belangrijke contactmomenten toch door te laten gaan. Denk hierbij aan het organiseren van een meeting via Skype of Zoom, een online pubquiz of een webinar over de nieuwste bedrijfsupdates. Hoe dan ook blijft het in deze vreemde tijden belangrijk dat we met elkaar verbonden zijn en onze waardering regelmatig uitspreken. Digitaal is ons nieuwe sociaal.

Digitale verbinding

Het is bijzonder om te zien hoe er nieuwe manieren van persoonlijk contact zijn ontwikkeld en hoe in deze tijden verschillende branches digitale technologie inzetten. Videoboodschappen in verzorgingstehuizen, wensen digitaal laten vervullen en digitaal onderwijs of zelfs online examineren. Het is prachtig om te zien hoe iedereen hier een zo goed mogelijke invulling aan wil geven om verbinding op afstand te creëren. Een ding is zeker: het jaar 2020 geeft ons in deze bijzondere tijden ook bijzondere verhalen.

Waardering

De digitale wereld heeft de laatste jaren een toevlucht genomen. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om elkaar over de hele wereld snel en goed te bereiken. En aangezien het advies (nog steeds) is om zoveel mogelijk thuis te blijven, ontkomen we er in crisistijden niet aan om via deze kanalen zowel privé als zakelijk met elkaar in verbinding te blijven.

Je gevoel uiten blijft online echter lastiger dan wanneer je iemand face-to-face spreekt. Hoe spreek jij waardering uit naar collega’s en relaties als een schouderklopje of stevige handdruk even niet meer mogelijk is? Er worden steeds meer alternatieven bedacht om dit mogelijk te maken, bijvoorbeeld met een relatiegeschenk. Dit kan een beloning zijn in de vorm van smakelijke chocolade of een gadget dat juist inspeelt op de digitalisering en online wereld. Een bureau organizer, speaker of een bureau onderlegger bedrukt met een eigen, uniek ontwerp. Als klap op de vuurpijl vrolijk je ook nog eens een thuiswerkplek op. Die online meeting met je collega’s is nog nooit zo persoonlijk geweest!

Benieuwd naar de gadgets? Vind hier ons blijf verbonden assortiment en deel waardering digitaal!

Deel dit bericht