Dag van de Zorg 2024

Zorg

Zorgkanjers in de spotlights op 12 en 19 mei

In de zorg draait alles om toewijding, begrip en het verschil dat iedere professional dagelijks maakt. Hun werk is van onschatbare waarde, een lichtpunt in het leven van velen. Dit verdient het hele jaar door erkenning, maar speciaal in mei. Laten we samen op de Dag van de Zorg  (12 mei) en de Internationale Dag van de Huisarts (19 mei) onze zorghelden in het zonnetje zetten.

Het uitspreken van jouw waardering naar zorgmedewerkers kan op meerdere manieren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een waarderingsmuur waar collega’s berichten voor elkaar achterlaten of een video met dankboodschappen van patiënten en cliënten? Dit is een originele manier om jouw medewerkers een schouderklopje te geven. Een bedankje voor de verpleging in de vorm van een cadeautje valt ook altijd in de smaak! Denk aan heerlijke chocoladerepen van Tony’s Chocolonely, een mooie, bedrukte waterfles of een verzorgende handcrème met jouw logo.

Laten we de werkdag van verplegers opfleuren met verrassingen die een glimlach op het gezicht toveren. Want zeg nou zelf, wie wordt er niet blijk van een onverwachte pluim op de Dag van de Zorg (ook wel Dag van de Verpleging) of op de Internationale Dag van de Huisarts? Check alle zorggeschenken.
Dag van de Zorg
Waterflessen
Chocolade bedankje voor de verpleging
Chocolade
Lunchboxen voor de Dag van de Verpleging
Lunchboxen
Bloemen & zaden
Handcrèmes
Vogelhuisjes
Sfeerlamp

Handige blog voor de Dag van de Zorg

Unieke bedankjes voor de verpleging: vier de Dag van de Zorg

Of ze nu zorgen voor een glimlach, levens redden of een luisterend oor bieden, de Dag van de Zorg is het moment om jouw zorgmedewerkers te verrassen met iets speciaals en ze in het zonnetje te zetten. Ontdek in deze blog op welke manier jij jouw waardering uit kunt spreken naar alle zorgtoppers.