Bedrukte scorekaarthouders met je eigen logo

Bedrukte promotieartikelen (ook wel give-aways genoemd) zijn een perfecte manier om uw publiek, klanten en contacten een presentje te geven. Natuurlijk is het voor u van belang dat deze artikelen van een goede kwaliteit zijn en dat uw bedrijfsuiting (dus uw logo of andere boodschap) goed zichtbaar op het item naar voren komen. Met bedrukte scorekaarthouders geeft u een item weg dat keer op keer gebruikt wordt! Wij kunnen verschillende soorten scorekaarthouders bedrukken van een hoge kwaliteit met een stijlvolle uitstraling. De kaarthouders zijn veelzijdig en gaan lang mee. Kies voor scorekaarthouders met logo als u graag een origineel promotieartikel weggeeft!

Scorekaarthouders met een korte levertijd

Wij bieden goedkope scorekaarthouders met een snelle levertijd. U kiest het te bedrukken artikel en selecteert de gewenste opdruk, waarna wij voor u aan de slag gaan. Snel scorekaarthouders bedrukken is onze specialiteit en dat merkt u. Tevens is het mogelijk om scorekaarthouders in een kleine oplage te bestellen. U zit dus niet direct vast aan het bestellen van enorme aantallen en dat is wel zo prettig. Uiteraard staan we ook voor u klaar als het om grotere orders gaat. Scorekaarthouders laten bedrukken als relatiegeschenk doet u middels en eenvoudig en snel proces.

Ook wat betreft de kosten zit u bij ons goed. Wij leveren goedkope scorekaarthouders van topkwaliteit en u heeft de bedrukte items snel in huis. Geef uw klanten en contacten het perfecte relatiegeschenk en vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf met onze scorekaarthouders met bedrukking!