Toon filters

Lippenbalsem display bedrukt met uw eigen logo

Om uw bedrukte lippenbalsems nog meer onder de aandacht te brengen, kunt u deze in een display zetten. Deze display kunt u naar eigen wens ontwerpen. Volledig in uw huisstijl of met uw logo groot erop. Bij Pinkcube hebben wij drie soorten displays, welke plek bieden aan 18 - 24 bedrukte lippenbalsems. Vraag gelijk uw offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder!

Vergelijk
Toon prijs
3 artikelen
Sorteer op:

Bedruk lippenbalsem displays met uw logo

De displays voor bedrukte lippenbalsems hebben vaak een prominente plek binnen een bedrijf, zoals op de balie bij de receptie, of op een stand tafel op de beurs. Hierdoor vallen ze goed op en brengt u uw bedrijf direct onder de aandacht. Bij Pinkcube zijn de displays al te bestellen vanaf 10 stuks en te leveren vanaf 24 werkdagen.

In de Lippenbalsem display acryl en Lippenbalsem display PET kunnen 24 bedrukte lippenbalsems worden gestationeerd. In de Lippenbalsem display PET Lip2 kunnen 18 bedrukte lippenbalsems worden gestationeerd. Ze kunnen allen geheel naar eigen wens worden bedrukt. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.