Social media
Offerte binnen 1 minuut
Opgemaakte visual binnen 15 minuten
Gratis verzending
8.6 Beoordeeld door klanten (2843 beoordelingen)

Advies over bedrukking

Waar moet ik op letten bij het laten bedrukken van een paraplu?

1

1 t/m 4 PMS kleuren of full color opdruk?

1 tot en met 4 kleuren drukken we middels zeefdruk of transferdruk in PMS kleuren. Wanneer u uw logo in 1 kleur wilt laten drukken betaald u zo niet onnodig veel en met PMS kleuren weet u altijd zeker zeker dat de gedrukte kleuren exact overeenkomen met de PMS kleuren van uw huisstijl. Ook is het mogelijk paraplu’s full colour te drukken, dit gebeurd in CMYK kleuren. Deze techniek wordt gebruikt bij opdrukken met geleidelijke overgangen in kleur (zoals bij een foto-realistische opdruk) of bij logo’s met meer dan 4 kleuren.

2

Positieopties bedrukking

Bedrukking is standaard op 1 paneel maar kan desgewenst ook op meerdere panelen gedrukt worden. Bedrukking kan maximaal op 4 panelen, zo heeft u om en om een paneel met daarop uw logo.

3

Let op kleurcombinaties

Houd bij het kiezen van een paraplu vast rekening met de beschikbare kleuren ten opzichte van uw eigen bedrijfslogo. Deze kleuren moeten natuurlijk goed bij elkaar passen.

Tip: Kies geen blauwe paraplu als uw logo ook grotendeels blauw is. Hoe groter het contrast tussen de kleur van uw logo en de kleur van de paraplu, hoe beter uw logo opvalt!

4

Bedrukking op handvat of paraplu hoes

Bij een aantal paraplu’s is het ook mogelijk de hoes te bedrukken of een dooming met logo op het handvat te plaatsen. Zo krijgt uw paraplu een extra luxe uitstraling in de paraplubak! Informeer bij onze productspecialisten naar de mogelijkheden hiervoor.

5

Altijd gratis digitale drukproef

Nadat u bij ons een offerte hebt aangevraagd ontvangt u vrijwel direct een offerte in uw inbox. In het proces vragen we u gelijk vast uw logo te uploaden zodat onze designers direct voor u aan de slag kunnen met een gratis digitaal ontwerp. Vervolgens ontvangt u deze drukproef binnen 15 minuten per mail zodat u kunt zien hoe de paraplu met opdruk er uit komt te zien. Bij gepersonaliseerde promotieartikelen is het essentieel dat het product met bedrukking volledig aan uw verwachting voldoet. Pas als het ontwerp helemaal naar wens is gaan wij de paraplu’s voor u bedrukken!

6

Vragen?

Heeft u aanvullende vragen of wilt u graag meer advies over paraplu’s? Onze productspecialisten staan voor u klaar!