Hersenstichting zet haar collecte organisatoren in het zonnetje met een doordacht kaartspel

1 juli 2024 Geschatte leestijd: 3 minuten
“Het is eigenlijk gewoon het gemak waarmee het bestellen bij Pinkcube allemaal gaat“

Hersenaandoeningen voorkomen, behandelen en mensen met een hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij: dat is waar Hersenstichting zich al 30 jaar dag en nacht voor inzet. Hoe zij dit doen? Door te kijken naar wat er wél mogelijk is. Van onderzoeken naar het voorkomen van een hersenaandoening en behandelmethodes tot speciale projecten om bijvoorbeeld mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) te helpen bij het vinden van een geschikte baan. Dit alles is niet mogelijk zonder de steun van de samenleving en een belangrijke week is dan ook de collecteweek. Recentelijk kocht Hersenstichting bij ons een bedrukt kaartspel in een doosje om hun waardering uit te spreken richting de onmisbare collecte organisatoren.

Een bedrukt geschenk dat een link legt met hersengezondheid

Richt Dijkstra-Duursma, regiovertegenwoordiger van Hersenstichting in de regio’s Friesland en Groningen, vertelt: “De collecte organisatoren van Hersenstichting zijn vrijwilligers die ervoor zorgen dat de collecte georganiseerd wordt. Van het rondbrengen van collectebussen tot het tellen en storten van het opgehaalde geld. Deze mensen zijn ontzettend belangrijk voor de stichting, dus vonden wij dat zij wel een presentje verdienden.”

Vanuit het verleden was Richt Dijkstra-Duursma al bekend met Pinkcube. Bij de zoektocht naar het perfecte product waren de volgende punten belangrijk: budgetvriendelijk, te bedrukken met het logo, een mooie en professionele uitstraling, en het product moest een linkje hebben hersengezondheid. Ze selecteerde meerdere producten en nam samen met haar collega’s een besluit. “Hersengezondheid is natuurlijk waar we voor staan. Dat overkoepelt alles. Naast voldoende slaap en gezonde voeding is het prikkelen van je hersenen ook belangrijk. Dit kan bijvoorbeeld door je hersenen te triggeren met een spelletje. Daarom vonden we een kaartspel het meest toepasselijk voor onze stichting.”, vertelt de regiovertegenwoordiger.

Vlot bestelproces met prettig contact

“Het krijgen van een voorbeeld met logo is heel fijn. Daardoor kon ik gemakkelijk aan mijn collega’s laten zien hoe het product eruit kwam te zien.”, geeft Richt Dijkstra-Duursma aan. Ze vroeg een offerte aan en het bestellen ging vervolgens heel gemakkelijk. Tijdens het bestelproces had ze per mail contact met een salesmedewerker van Pinkcube. “Dit was heel prettig. Hij reageerde snel, dacht mee en het contact was laagdrempelig. Daardoor verliep het bestelproces heel vlot.”

Het bestellen bij Pinkcube? Gemakkelijk en laagdrempelig

Op de vraag of de regiovertegenwoordigster van Hersenstichting Pinkcube zou aanbevelen bij anderen, geeft ze overtuigd antwoord: “Zeker, 100%! De ervaring met Pinkcube is elke keer goed. De laagdrempeligheid, het mooie product…” Ook qua gebruiksvriendelijkheid springt Pinkcube er volgens haar uit tegenover andere aanbieders. “Het is eigenlijk gewoon het gemak waarmee het bestellen bij Pinkcube allemaal gaat.”, vult Richt Dijkstra-Duursma aan.

Bedrijf

Hersenstichting

Plaats

Den Haag / Voorburg

Branche

Stichting

Aantal medewerkers

70

Website

www.hersenstichting.nl

Bekijk ook deze artikelen