Wielaard Fietsen verrast haar klanten met een praktisch, mooi én herbruikbaar geschenk

24 april 2024 Geschatte leestijd: 3 minuten
“Je stelt een vraag en krijgt eigenlijk heel snel weer antwoord. Dat vind ik ook wel belangrijk. Als je met een product bezig bent, wil je daar snel mee verder.”

Een levendige fietsenwinkel waar service en klantbeleving centraal staan: dat is Wielaard Fietsen. Gevestigd in Waddinxveen, staat dit bedrijf al 87 jaar klaar voor fietsliefhebbers van jong tot oud. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe fiets, een reparatie of een servicebeurt, bij Wielaard Fietsen kun je rekenen op persoonlijke aandacht, service en vakmanschap. Sinds kort verrast het bedrijf haar klanten met een mooie katoenen draagtas bij onder andere de aankoop van een nieuwe fiets. Waarom vraag je je af? Dat hebben wij ze gevraagd!

Het perfecte geschenk: mooi, praktisch én herbruikbaar

Wanneer klanten een nieuwe fiets kopen of vele accessoires en onderdelen kopen, vindt Wielaard Fietsen het belangrijk om iets mee te geven met haar bedrijfsnaam erop. Guido Boxhoorn, eigenaar van Wielaard Fietsen, ging samen met zijn collega op zoek naar het perfecte geschenk. “Voor ons is het belangrijk dat het geschenk mooi, praktisch én herbruikbaar is. Dat laatste vinden we vanuit het ecologisch oogpunt belangrijk”, vertelt Guido Boxhoorn.

Al vrij snel werd duidelijk welk product goed aan zou sluiten op hun wensen: een katoenen draagtas. Waarom? “Een katoenen draagtas is handig, omdat je zo de lader van de fietsaccu en andere accessoires makkelijk bij je kan houden en deze ook vaker kan gebruiken. Daarnaast ziet het er ook gewoon mooi uit.”

De zoektocht naar een ideale draagtas

Nu kon voor Aaron de Korte, verantwoordelijk voor bestellingen binnen Wielaard Fietsen, de zoektocht naar de perfecte katoenen draagtas beginnen. Daarbij kwam de medewerker in contact met Pinkcube. Hij vond de katoenen draagtas – zware kwaliteit en vroeg zelf een sample aan. Guido Boxhoorn vertelt: “Ik vind het fijn om het product eerst even te kunnen zien en voelen. Je bestelt toch een groot aantal, dus dan wil je ook zeker zijn van de kwaliteit. Daar waren we gelukkig tevreden over!”.

Via de mail was nog even contact met een salesmedewerker van Pinkcube over de prijs. De eigenaar van de fietsenwinkel vertelt hierover: “Het contact met Pinkcube was goed. Je stelt een vraag en krijgt eigenlijk heel snel weer antwoord. Dat vind ik ook wel belangrijk, want als je met een product bezig bent wil je daar snel mee verder.” Het ontwerp werd aangeleverd en de bestelling werd in gang gezet.

Pinkcube aanbevelen bij anderen? 100%.

Wielaard Fietsen heeft de katoenen draagtassen ontvangen en maakt nu dagelijks haar klanten blij met een branded extraatje. “Tuurlijk komen de klanten vooral voor datgene dat ze bij ons kopen, bijvoorbeeld een elektrische fiets. Maar wanneer we klanten vragen wat ze van de tasjes vinden, dan vinden ze het wel heel erg leuk.”.

Op de vraag of Guido Boxhoorn Pinkcube zou aanbevelen bij anderen, geeft hij snel antwoord: “100%. Pinkcube komt over als een jong en dynamisch bedrijf dat weet wat er in de markt speelt en hoe je met klanten om moet gaan. Dat vinden wij ontzettend belangrijk.”

Bedrijf

Wielaard Fietsen

Plaats

Waddinxveen

Branche

Fietsenwinkel

Aantal medewerkers

7

Website

wielaardfietsen.nl

Bekijk ook deze artikelen