Kerstgeschenk op tijd bestellen? Dit zijn de voordelen

15 juli 2021 Geschatte leestijd: 4 minuten
Kerstgeschenk op tijd bestellen? Dit zijn de voordelen

Kerst kunnen we dit jaar eindelijk – als de coronasituatie het toelaat – weer vieren zoals we gewend zijn; met hele familie aan het kerstdiner, een avond stappen met vrienden, een kerstmarkt bezoeken of een citytrip naar het buitenland plannen. Wij snappen dat je daar ultiem van wil genieten. Zorg daarom dat je de kerstinkopen, inclusief kerstgeschenken voor collega’s of klanten, op tijd in huis haalt. Want op tijd een kerstcadeau bestellen brengt vele voordelen met zich mee. Nieuwsgierig naar welke dat zijn? Lees dan verder.

 

Keuze, keuze, keuze!

Het eerste en meteen ook het belangrijkste voordeel van op tijd een kerstgeschenk inkopen? Al je favoriete items zijn nog op voorraad en er is volop keuze. Je bent dus precies op tijd voordat alle bedrukte borrelplanken, kerstchocolade en sokken als warme broodjes over de digitale toonbank vliegen. Bovendien is er nog volop keuze en hoef je niet te kiezen tussen twee bedrukte wijnglazen maar heb je nog volop keuze uit meerdere varianten. En dat is een groot voordeel, want tegenwoordig zijn we gewend aan zeeën van keuze en je hebt bovendien meer kans dat je het perfecte unieke kerstgeschenk tegen het lijf scrolt.

Een tip: begin je zoektocht naar het ideale kerstgeschenk zo vroeg mogelijk op de dag. ‘S ochtends zijn we namelijk beter in staat om keuzes te maken.  ‘S avonds heb je de hele dag al keuzes moeten maken en slaat de beslissingsmoeheid toe. Dit is dus niet zo’n handige tijd om je in ons enorme kerstaanbod te verdiepen.  Slaat de keuzestress toch toe, ook al ben je ’s ochtends aan het rondneuzen? Geen probleem, onze productspecialisten helpen je graag een handje. Samen zoeken we naar het perfecte kerstgeschenk dat past bij jouw wensen en behoeften.

 

Naweeën van corona

Ondanks dat we volop genieten van alles dat weer kan en mag, zijn de economische naweeën van het afgelopen coronajaar nog volop merkbaar. Economen van de Rabobank, ING en ABN Amro voorspellen dat de prijzen flink de pan uit zullen rijzen. De vraag zal namelijk toenemen, terwijl er tijdens de coronacrisis juist schaarste is ontstaan. Ook voorspellen de economen dat de grondstofprijzen zullen stijgen aan het einde van 2021. Wacht je dus tot november of december met een kerstgeschenk kopen? Dan bestaat er een kans dat jouw favoriete kerstgeschenk duurder is geworden. Nóg een reden om je kerstgeschenk op tijd in huis te halen.

 

Personaliseren

Ben je een van de eerste die een kerstgeschenk besteld? Dan heb je langer de tijd om een uniek en gepersonaliseerd cadeau te ontwerpen. Denk aan een persoonlijke boodschap op een mooi bedrukt kaartje, een sierlijk verpakkingsdoosje of een unieke bedrukking of borduring met een logo, naam of ander ontwerp op jouw kerstgeschenk. Kaemingk, groothandel in seizoensgebonden decoratie-artikelen, begon vorig jaar op tijd met hun zoektocht naar een gepersonaliseerd en betekenisvol kerstgeschenk. Het resultaat? Een gepersonaliseerd doosje met hartvormige chocolaatjes en een mooie gepersonaliseerde kerstboodschap ‘christmas from the heart’. Hoe dit unieke kerstgeschenk tot stand kwam in samenwerking met Pinkcube,  lees je in onze nieuwe rubriek met klantverhalen

 

Geen stress

Zijn Sinterklaas, Black Friday en Cyber Monday net achter de rug, dringt zich het volgende aan je op: kerst. Niet alleen the most wonderful time of the year, maar ook the most ‘stressfull’ time of the year. Je bent druk met het afronden van het afgelopen jaar, focust je inmiddels ook op het nieuwe jaar, je moet kerstinkopen doen, er piekfijn uitzien en unieke cadeau’s kopen. Bij dat laatste punt kunnen we je helpen. Want een ander voordeel van op tijd kerstgeschenk kopen, is dat je meer tijd over hebt voor alle andere kerstactiviteiten. Zo is een uniek kerstcadeau uitkiezen dit jaar geen last en lijd je minder aan kerststress.

Kortom, op tijd kerstgeschenken bestellen brengt vele voordelen met zich mee. Je kunt een uniek cadeau personaliseren ontwerpen, je bent goedkoper uit, je hebt véél meer keuze en je kunt je kerst stresslevel beter onder controle houden. Zo hou je meer tijd over om te doen wat je hoort te doen met kerst: genieten met dierbaren. Want dat heb je verdiend na een hectisch coronajaar.

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen