De inhaakmomenten voor jouw bedrijf in de maand maart

13 februari 2024 Geschatte leestijd: 2 minuten
De inhaakmomenten voor jouw bedrijf in de maand maart

Hey hallo, leuk dat je er weer bent! Wij geven jou inspiratie voor de leukste inhaakmomenten voor de maand maart. Dus ben jij nieuwsgierig hoe jij hier met jouw marketingactiviteiten op inhaakt? Dan zit je hier goed! 

Pasen

Laten we beginnen met de meest bekende feestdag van maart, namelijk Pasen! Pasen is voor velen een gelegenheid om samen te komen, of het nu een gezellige dag met familie is of de paasbrunch op kantoor. Wil jij echt in de smaak vallen tijdens Pasen? Dan mag heerlijke branded chocolade niet ontbreken. Verras jouw medewerkers bijvoorbeeld met lekkere paaseitjes of deze heerlijke paasreep in de smaken: melk meringue citroen en melk met spijs en nootjes. Genoeg lekkers voor een extra smaakvolle feestdag.

Dag van de Thuiswerker

Op 16 maart is het de Dag van de Thuiswerker. Volgens het CBS werkte vorig jaar meer dan de helft van de werknemers één of meerdere dagen per week thuis. Natuurlijk wil je deze thuiswerkers wel binden én betrokken houden aan je bedrijf en de bedrijfscultuur. Daarom is het extra belangrijk om jouw thuiswerkers in het zonnetje te zetten. Denk aan heerlijke brievenbustaart of een handig uitwisbaar notitieboek. Zo voel je je ook op je thuiswerkplek een echt onderdeel van het bedrijf waarvoor je werkt.

Dag van de Recycling

Op 18 maart is het alweer de Dag van de Recycling. Recycling en upcycling is populairder dan ooit. Bij Pinkcube zien we de meest verrassende toepassingen van gerecycled materiaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze bloempot gemaakt van koffiedrab? Deze is van nature biologisch afbreekbaar en perfect om een beetje groen én branding in je kantoor te brengen. Deze herbruikbare ‘Recycled Coffee-to-go beker’ van Circular&Co is ook een echte aanrader en gaat overal mee naartoe.

Kortom: er staan in maart weer genoeg leuke inhaakmomenten voor de deur waarmee jij met jouw bedrijf op in kan spelen. Wist je dat je onze inhaakmomenten in je eigen digitale agenda kan downloaden? Zo mis je geen enkel inhaakmoment! En dan zien wij jullie volgende maand weer!

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen