Zo scoor jij met jouw branding punten tijdens de sportzomer van 2024

28 maart 2024 Geschatte leestijd: 4 minuten
Zo scoor jij met jouw branding punten tijdens de sportzomer van 2024

De zomer van 2024 zit vol strijd en hoogtepunten. We kijken uit naar het EK voetbal in Duitsland, de Formule 1 in Zandvoort, de Olympische Spelen in Parijs en de Tour de France. Sportliefhebbers over de hele wereld staan in de startblokken om hun eigen land, idolen en… jouw merk te zien schitteren. Op deze manier speelt jouw bedrijf met sportpromotie ook een mooie rol in de sportzomer van 2024.

Sport branding tijdens het EK voetbal

Op 14 juni trappen we de sportzomer af met het EK voetbal 2024 in Duitsland. Het is tijd voor Nederland om de Europese titel te pakken onder leiding van Ronald Koeman. En wij? Wij staan klaar om daar een oranje handje bij te helpen! Moedig Virgil van Dijk en Frenkie de Jong aan op de tribunes of voor de televisie. Met echte branded oranje producten creëer je een golf van teamspirit binnen jouw bedrijf en verhoog jij het merkbewustzijn. Gegarandeerd punten scoren bij jouw klanten, relaties en medewerkers? Zet dan in op een bedrukte voetbal, een bedrukte megafoon én een zonnebril met de Nederlandse vlag én jouw logo. Dit zijn de absolute kampioenen in onze lijst van oranje favorieten.

 

Spoiler: doe binnenkort mee met onze Scorito EK poule en doe voorspellingen in een competitie met andere bedrijven. Binnenkort delen we hier mee over, dus heb nog heel eventjes geduld. 

sport branding

Trap jouw merk omhoog tijdens de Tour de France

Terwijl we de voetballers tijdens het EK nog aan het aanmoedigen zijn, begint ook de Tour de France. Op 30 juni staan alle beroemde wielrenners in de startblokken van de eerste etappe in Florence, Italië. Deelnemers en toeschouwers ervaren een mix van spanning, schoonheid en de pure passie van wielrennen. Dit is dé uitgelezen kans om jouw merk te verbinden met deze legendarische sportbeleving. Wat dacht je van Tacx bidons bedrukt met jouw logo voor wielerfanaten onder je collega’s? Of verken de veelzijdige wereld van fietsaccessoires in ons assortiment en personaliseer ze helemaal in de stijl van jouw bedrijf.

Zet een wereldrecord branding neer tijdens de Olympische spelen

Na de spannende Tour de France breekt er een rustige periode aan voor de sportfanaten. Maar niet voor lang, want Parijs is al druk in de weer om het toneel te zijn van het meest prestigieuze sportevenement ter wereld: de Olympische Zomerspelen. Elke sport, van atletiek tot zwemmen en schermen tot gymnastiek, belooft een adembenemend spektakel te zijn van kracht en prestatie.

De Olympische Spelen zijn meer dan alleen een groot sportevenement. Ze gaan ook over samenwerking tussen landen en het vieren van verschillende culturen. Als jouw merk deel uitmaakt van dit evenement, laat je zien dat je waarde hecht aan samenwerking en doorzettingsvermogen. Betrek jouw medewerkers bij dit geweldige sportevenement met een leuk sportcadeau, denk bijvoorbeeld aan een mooie sporthanddoek of sporttas met jouw logo.
sport branding

Vol gas vooruit: boost je branding tijdens de Formule 1 in Zandvoort

Als grand finale van de sportzomer schittert de Formule 1 in Zandvoort, zeker niet het minst opwindende evenement! We duimen massaal dat onze eigen wereldkampioen Max het oranje feest weer compleet maakt. Sta klaar om hem aan te moedigen, of je nu op de tribune zit of thuis voor de buis: met bedrukte juichtools laat je zien dat je hart klopt voor de snelheid.

Het geluid van de ronkende motoren, de geur van verbrand rubber en de onvergetelijke sfeer zorgen ervoor dat de race in Zandvoort een must-see is voor iedereen. Dit is ook dé perfecte kans om jouw merk te koppelen aan de snelheid, ontwikkeling, focus en kwaliteit van de Formule 1. Help jouw collega’s veilig op weg naar kantoor. Een bedrukte telefoonhouder voor veilig handsfree gebruik, een handige koffie-to-go beker voor de nodige brandstof onderweg of een eerste hulp kit met jouw logo voor onverwachte pitstops. Allemaal perfecte manieren om jouw merk te verbinden met zorg, kwaliteit en snelheid.

De inhaakkalender

Zorg dat jij altijd op de hoogte bent van belangrijke momenten met de inhaakkalender van Pinkcube. Elk jaar zijn er verschillende feestdagen en evenementen, waar jij met jouw bedrijf op in kan spelen. In de inhaakkalender zijn al deze momenten vastgelegd, zoals de sportzomer en Nationale Vitaliteitsweek. Download de kalender in je eigen agenda en mis geen enkel inhaakmoment. Handig hè? Hoe je dat doet, lees je in het stappenplan.

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen