Toon filters

Bedrukte bloembollen in zakje of kist met uw eigen logo

Een leuke give-away of promotieartikel aan het begin van het jaar zijn deze prachtige bloembollen geschenken. De bloembollen zijn verkrijgbaar voor tulpen, narcissen, krokussen of fresia's. Genoeg keus dus om een passende bol te vinden bij uw bedrijf of organisatie. De bloembollen worden verpakt in een jute zak, geschenkverpakking of houten kist en zijn al verkrijgbaar vanaf 25 stuks. De verpakkingen zijn met full colour opdruk te leveren zodat u ieder ontwerp kwijt kunt.

Vergelijk
Toon prijs
64 artikelen
Sorteer op:

Creatief campagne voeren met bedrukte Bloembollen

Wanneer je het tijd vindt om je bedrijf op een originele wijze opnieuw in de markt te zetten, dan kun je er voor kiezen om promotieartikelen in te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld Bloembollen bedrukken met je bedrijfslogo om zo je bedrijf bij een breder publiek bekend te maken. Bedrukte Bloembollen zijn een unieke en creatieve manier om nieuwe klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf. Kies daarom voor Bloembollen met logo om succes te hebben met je bedrijf. Bloembollen met opdruk zorgen er voor dat klanten zich jou weten te herinneren. Zeker in het voorjaar kunnen bedrukte Bloembollen zorgen voor een nieuwe aanwas van klanten. Snel Bloembollen bedrukken is gemakkelijk te realiseren door online een offerte op te vragen.

Bedrukte Bloembollen met jouw logo er op uitdelen

Bloembollen kun je ook uitstekend gebruiken als relatiegeschenk. Deze kun je uitdelen aan klanten die al jarenlang trouw je producten en diensten afnemen. Je beloont daarmee hun klantenbinding en dat is enorm belangrijk voor je bedrijf. Klanten zullen zich gewaardeerd voelen. Je kunt de Bloembollen met logo in kleine oplage bestellen, maar een grote oplage met bedrukte Bloembollen is ook mogelijk. Goedkope Bloembollen met logo zijn een prima mogelijkheid om je bedrijf weer eens goed op de kaart te zetten. Kies er daarom voor om Bloembollen te laten bedrukken en daarmee te bouwen aan het succes van je onderneming. Bloembollen met bedrukking zijn uitermate geschikt voor een nieuw begin van je bedrijf!