Toon filters
Categorieën
Kleur
Levertijd
  • 3 - 5 werkdagen 3
  • 5 - 10 werkdagen 1
Materiaal
  • ABS 2
  • Polypropeen 1

Lipgloss bedrukt met uw eigen logo

Bent u op zoek naar een iets luxere variant van de lippenbalsem, dan kunt u kiezen voor het bedrukken van lipgloss. Lipgloss heeft een andere structuur dan een lippenbalsem. Een lipgloss is vloeibaar en daardoor zeer hydraterend voor de lippen. Door de andere structuur glanst het ook meer dan een lippenbalsem. Onze lipgloss producten zijn te bedrukken met uw eigen logo, zodat het een leuke give-away is en geschikt als promotieartikel. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op als u nog verdere vragen heeft.

Vergelijk
Toon prijs
4 artikelen
Sorteer op:

Bedruk lipgloss met uw logo

Een lipgloss is een leuke give-away aan uw vrouwelijke zakenrelaties of klanten. Bij Pinkcube zijn lipglosses al te bestellen vanaf 50 stuks en te leveren vanaf 5 werkdagen. De lipgloss kunt u bedrukken met uw eigen logo. Schroom niet om contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden van onze lipgloss en de bedrukking er van.

Waarom lipgloss laten bedrukken?

Met name vrouwen hebben altijd wel lipgloss in de tas zitten. Wanneer u deze bedrukt met uw logo is het zeker geschikt als promotieartikel. Een lipgloss wordt dagelijks meerdere keren gebruikt, waardoor uw logo veel in beeld zal komen. Bent u werkzaam in de beautybranche? Dan is een lipgloss een ontzettend leuk artikel om weg te geven aan uw vrouwelijke klanten, medewerkers of zakenrelaties. Met een bedrukte lipgloss slaat u de plank nooit mis.

Verschillende soorten lippenbalsem bedrukken

Bij Pinkcube hebben wij lipgloss in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een rond potje, een plat doosje of een stick. Wilt u uw logo er subtiel op hebben, dan kunt u kiezen voor Lipgloss in een rond potje of Lipgloss Finch. Indien u juist op zoek bent naar een artikel waar uw logo groot en duidelijk op staat, dan adviseren wij voor Lipgloss in een plat doosje te kiezen. Dit artikel heeft namelijk een groter drukoppervlak. Heeft u nog verdere vragen? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.