Giveaways bedrukken

Een blijvende herinnering creër je met een

bedrukte giveaway

Moeiteloos het mooiste resultaat

Schitter met bedrukte giveaways op beurzen

Op zoek naar bedrukte giveaways voor een aankomende beurs? Dat zit je hier goed! Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om een onuitwisbare indruk achter te laten bij jouw doelgroep. Met de perfecte giveaways breng je niet alleen jouw merk onder de aandacht bij jouw potentiële of huidige klanten. Je zorgt er ook voor dat jouw merk top-of-mind blijft. Zo bereik je meerdere doelen in één keer!

Onze giveaways zijn perfect bedrukbaar met jouw logo én in jouw huisstijlkleuren. Dit maakt het perfect als promotiemateriaal op een beurs of giveaways op een event, bij het vieren van een winkelopening óf als verrassend element in goodiebags. Met een breed scala aan giveaways bieden wij voor elk event de juiste touch om jouw merk in de spotlights te zetten.

Heb je vragen over de bedrukkingsopties of onze snelle levertijden? Neem gerust contact met ons op via mail, chat, telefoon of Whatsapp. Ons team van experts staat klaar om jou te adviseren over de beste giveaways voor jouw beurs, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Hardlopers

Keycords
Waterflesjes
Canvas tassen
Snoep
Pennen
Sleutelhangers
Aanstekers

Bedrukte giveaways per thema

Giveaways

Om mee naar huis te schrijven

Giveaways

Innovatieve giveaways

Giveaways

Voor de inwendige mens

Ook interessant voor jou!

Blog: 10x eco-vriendelijke giveaways

Eco-vriendelijke giveaways zijn populairder dan ooit. Maar hoe vind je gemakkelijk dé perfecte, bedrukte giveaway voor jouw bedrijf? Wij helpen je graag een handje! Lees onze blog met de top 10 eco-vriendelijke giveaways voor beurzen en laat je inspireren. 

Blog: 5x opvallen tijdens het aankomende beurs seizoen

Als je iets ludieks verzint, dan val je op. Zo simpel is het. Maar goed, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het verzinnen van een creatief geschenk voor een beurs kan best lastig zijn. Hoe zorg je er nou voor dat de potentiële klant je ziet staan, met je in gesprek gaat en uiteindelijk onthoudt wie je bent?
Lees onze blog over het opvallen tijdens het aankomende beurs seizoen, volg de tips en val op tijdens de beurs.

Blog: Goodiebag samenstellen? Zo doe je dat

Een spetterende indruk achter laten op je doelgroep bij een beurs? Dat doe je met een goodiebag vol bedrukte giveaways. Of je potentiële of huidige klanten nou verrast op een beurs, bij een opening of tijdens een speciale vip-avond, het is een originele manier om jouw merk onder de aandacht te brengen en nog belangrijker: om top-of-mind te blijven bij jouw doelgroep. In deze blog vertellen we alles wat je moet weten over het inzetten van goodiebags.