Toon filters
Categorieën

Bedrukte plastic bekers met uw eigen logo

Een reclameartikel dat je veel ziet op evenementen en beurzen is de plastic beker met logo. Ook bij ons vindt u een ruime collectie bedrukte plastic bekers die allen voorzien worden van uw eigen ontwerp. De plastic bekers zijn tot 6 kleuren te bedrukken, waardoor uw logo altijd wel gedrukt kan worden. Gebruik ook bedrukte plastic bekers en laat uw bedrijfsnaam opvallen tijdens evenementen.
Vergelijk
Toon prijs
7 artikelen
Sorteer op:

Plastic bekers bedrukken

Weinig relatiegeschenken zijn zo typisch en effectief dan onze goedkope plastic bekers. Wat kan er immers beter zijn dan uw bedrijf of merk te verbinden aan allerhande feestelijke gelegenheid zoals tuinfeesten, grote partijen, bedrijfsrecepties… Uiteraard kunt u bij ons ook deze plastic bekers laten bedrukken. Zo wordt uw bedrijfslogo steevast geassocieerd met het laatste feest en scoort uw give-away altijd en overal op zijn best.

Betere kwaliteit voor een betere prijs

Uw plastic bekers bedrukken doen wij bovendien beter en goedkoper dan eender wie. Dat komt omdat wij een uitzonderlijk heldere prijsbenadering koppelen aan een uniek productieproces. In dat proces overzien wij de productie van uw plastic bekers met logo van het begin tot aan het einde. Wij kopen uw bekers in aan de beste prijzen en doen de bedrukking eigenhandig. Zo spaart u ook hier de nodige centen uit en slagen wij erin uw bedrukte plastic bekers altijd weer te leveren aan de beste prijs, ook in een kleine oplage.

In een betere tijd

Op uw bestelling hoeft u bij ons overigens ook nooit lang te wachten. Plastic bekers bedrukken vraagt een gespecialiseerd vakmanschap, dat wij als geen ander in huis hebben. Snel plastic bekers bedrukken is dus echt iets voor ons. En de tijd die wij uitsparen tijdens de productie, die spaart u uit in uw portefeuille. Aarzel dus niet en bestel hier en nu nog uw plastic bekers met bedrukking. Binnen de twee minuten ontvangt u al een op maat gemaakte offerte in uw mailbox.