Plastic bekers bedrukken

Plastic bekers zie je op festivals, beurzen en andere evenementen. Wat als jouw bedrijfsnaam op deze plastic bekers staat? Dan val je extra op tijdens deze evenementen! Laat plastic bekers bedrukken door Pinkcube in 1 kleur, 4 kleuren of full color. Wij zorgen er altijd voor dat jouw logo er perfect op staat. Laat harde plastic bekers bedrukken van topkwaliteit voor een scherpe prijs bij Pinkcube. Wij zorgen moeiteloos en snel voor het mooiste resultaat.

Naast plastic bekers bedrukken wij nog veel meer producten om jouw evenement tot een succes te maken. Wat dacht je van waterflesjes met logo of snoep met logo. Ideaal om weg te geven en zo te zorgen voor meer naamsbekendheid.

Plastic bekers bedrukken: het materiaal

Bij Pinkcube houden we rekening met het milieu. Als het gaat om drinkbekers bedrukken, leveren we alleen bekers van het materiaal Polypropyleen (PP). Dit materiaal is twee keer zo milieuvriendelijk als Polycarbonaat (PC). Het is eenvoudig mogelijk om Polypropyleen te recyclen. Het materiaal is bovendien krasbestendig en is veilig doordat het geen BPA bevat. Laat 100% recyclebare ECO cups bedrukken voor een extra milieuvriendelijke keuze.

Kies je favoriete beker

Wij geven je een ruime keuze als het gaat om plastic bekers bedrukken. Harde festivalbekers met een verschillende inhoud: van 250 ml tot 500 ml. Maar ook dubbelwandige drinkbekers met een rietje bedrukken wij met logo. Van matte bekers tot doorzichtige festivalbekers: kies je favoriete beker in ons aanbod. Per plastic beker zie je wat de mogelijkheden zijn qua bedrukking. Daarnaast geven we aan wat de minimale afname en de verwachte levertijd is. Zo heb je altijd duidelijkheid. Hulp nodig bij de keuze? Neem dan gerust contact op. Wij denken graag met je mee.

Bestel moeiteloos en snel

Favoriete plastic beker gekozen? Dan is bestellen een fluitje van een cent. Stel je product samen via het handige invulformulier. Na het bestellen ontvang je van ons binnen 1 uur een digitale drukproef ter controle. Zo zie je hoe wij de plastic bekers bedrukken met jouw logo of andere opdruk. Tevreden? Dan starten wij snel met bedrukken en leveren we de drinkbekers op het gewenste adres. Zo makkelijk gaat dat bij Pinkcube!