Toon filters

Bedrukte schuimballen met uw eigen logo

Perfect voor gebruik tijdens gymlessen of in kinderdagverblijven. Onze schuimballen collectie bestaat uit ruim 8 verschillende soorten schuimballen die allemaal te bedrukken zijn met uw logo. Of u nu een kleine bedrukte schuimbal wilt, of juist een grote schuim voetbal, bij ons vindt u het allemaal. Op aanvraag kunnen wij zelfs uw eigen vorm bal produceren en bedrukken met uw logo. Onze schuimballen zijn te bedrukken tot 4 kleuren en ook onbedrukt leverbaar.

Vergelijk
Toon prijs
8 artikelen
Sorteer op:

Schuimballen als promotiemiddel

Bedrukte Schuimballen zijn een prima methode om uw bedrijf op een creatieve wijze te promoten. Schuimballen bedrukken kan heel eenvoudig online geregeld worden. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om Schuimballen met logo te bedrukken. Schuimballen met opdruk zorgen er voor dat klanten en relaties altijd jouw bedrijf zullen herinneren, wanneer ze de Schuimbal in hun handen hebben. Het kan uitstekend onderdeel uitmaken van je marketing campagne om nieuwe klanten voor je te winnen.

Schuimballen voor elk bedrijf

Snel Schuimballen bedrukken is prima mogelijk, door online een prijsopgave op te vragen. Goedkope Schuimballen zijn snel en gemakkelijk online te realiseren. Binnen 2 minuten heb je een offerte in je mailbox, wanneer je graag eerst wilt weten wat het kost. Schuimballen als relatiegeschenk zullen je op de korte en lange termijn alleen maar veel voordeel opleveren. Of het nu gaat om Schuimballen in een kleine oplage, of Schuimballen in een grote oplage, slagen zul je altijd.

Een creatieve promotie stunt

Schuimballen laten bedrukken hoeft echt niet veel te kosten. Je moet het zien als een creatieve stunt, waarmee jij je bedrijf een nieuwe groei-impuls geeft. Ze zijn ideaal te gebruiken voor vang- en kaatsspellen. Mensen lopen er geen verwondingen mee op en het interieur raakt er niet door beschadigd. Daarnaast zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren. Schuimballen met bedrukking is daarom een prima manier om je bedrijf op een leuke manier in de markt te zetten.