Maak een blijvende indruk op Black Friday

Black Friday

Strooi niet met kortingen, maar met de magie van branded gifts!

24 november 2023 is het weer zover: Black Friday. Kies dit jaar eens voor een andere aanpak. Geef geen kortingen en stunt niet met knalprijzen, maar geef iets dat de band tussen jou en je klant versterkt. Verras jouw klanten met een branded gift die alleen op Black Friday verkrijgbaar is, oftewel een echte limited edition. Hiermee laat je een blijvende indruk achter op al je klanten.

Dit roepen wij natuurlijk niet zomaar. Misschien heb je er al weleens van gehoord: het overtuigingsprincipe ‘wederkerigheid’ van Cialdini. Wanneer jij iets geeft, is de ander vaak (onbewust) geneigd iets terug te doen. Geef jij jouw klanten dus een branded gift op Black Friday? Dan zijn zij sneller geneigd om iets terug te doen in de vorm van een aankoop bijvoorbeeld.

Laat je dit jaar dus niet verleiden tot de kortingsrace. Ga slim om met de voorbereidingen op Black Friday en zorg dat je jouw branded gifts ruim op tijd bestelt. Zo zijn ze perfect afgestemd op jouw merk, komen ze op tijd aan én maak jij een blijvende indruk.

Populaire branded gifts:

Eco tassen
Waterflessen
Eco pennen
Lippenbalsems
Notiteboeken
Duurzame paraplu's
Kaartspellen