Toon filters

Bedrukte tennisballen met uw eigen logo

Met bedrukte tennisballen maak u uw tennisevenement, sportdag of bedrijfsuitje af of deel de bedrukte tennisballen uit. Het gebruik van bedrukte tennisballen is een perfect reclamemiddel doordat ze vaak uitgedeeld worden of omdat er meerdere mensen gebruik van maken. Onze tennisballen zijn van hoge kwaliteit en worden los geleverd of in blik.

Vergelijk
Toon prijs
1 artikelen
Sorteer op:

Bedrukte tennisballen

Tennis is en blijft een populaire bezigheid. We bieden daarom de unieke mogelijkheid om tennisballen met opdruk te laten maken. Tennisballen met bedrukking zijn een mooie mogelijkheid om reclame voor uw bedrijf of organisatie te maken. Tennisballen worden bij het trainen erg vaak gebruikt en weer opgeraapt van het tennisveld. Hiermee bent u zeker van een groot aantal impressies van uw afbeelding en profiteert u ook nog eens van een positief sportief imago.

Wanneer u al een afbeelding heeft, kunt u deze per e-mail naar ons opsturen. We sturen u vervolgens binnen enkele minuten een voorbeeld en offerte voor uw tennisballen met logo. U weet zo vooraf precies waar u aan toe bent. Ook als sportief relatiegeschenk zijn tennisballen zeer geschikt. Tennisballen relatiegeschenk zijn leverbaar in verschillende kleuren.

Snel tennisballen bedrukken

Wij kunnen in een hoog tempo tennisballen bedrukken, waardoor uw order snel geleverd kan worden. Het maakt niet uit of u een grote of kleine hoeveelheid bedrukte tennisballen wilt hebben, tennisballen in kleine oplage zijn namelijk geen enkel probleem. Onze apparatuur is geschikt voor zowel grote als kleine aantallen.

Goedkope tennisballen laten bedrukken

Wilt u graag tennisballen laten bedrukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uw beeld of tekst wordt duidelijk zichtbaar afgedrukt. Wij maken gebruik van goedkope tennisballen, die desondanks van zeer goede kwaliteit zijn en gebruikt kunnen worden bij tenniswedstrijden of andere tennisevenementen. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op, of stuur ons een e-mail met uw gewenste opdruk.