Bedrukte gadgets met uw eigen logo

Gadgets bedrukken is een goede stap in het creëren van een goede relatie tussen u en uw klanten en zakenpartners. Bedrukte gadgets dragen de identiteit van uw bedrijf uit en zijn zowel een nuttig en praktisch als leuk presentje voor bezoekers, kopers en andere relaties.

Gadgets met logo: voorbeelden

Bij gadgets met opdruk kunt u bijvoorbeeld denken aan kabels, hoesjes voor telefoons en tablets, weerstations, powerbanks, audiogadgets en handige apparaatjes als mobiele ventilatoren. Het leuke van het geven van gadgets aan klanten en zakenpartners is dat u niet alleen uw logo en bedrijfsidentiteit verder verspreidt, maar ook een even effectief als handig cadeautje kunt overhandigen. Een powerbank, oordopjes of een hoesje voor een telefoon komt altijd van pas en zal dus zeker in de smaak vallen.

Snel gadgets bedrukken

Misschien staat er een festival voor de deur, gaat u uw bedrijf promoten op een beurs of gaat u een presentatie houden voor een grote groep. Dan is snelheid geboden! Gadgets relatiegeschenk moeten dan snel geleverd kunnen worden. Promotiegadget kan dat voor u verzorgen. Ook als u gadgets kleine oplage nodig heeft bestaan er gewoon mogelijkheden om uw logo op handige technische snufjes en hebbedingetjes te laten drukken. Hoe voordelig goedkope gadgets zijn ontdekt u door een offerte aan te vragen.

Gadgets laten bedrukken bij Pinkcube

Pinkcube levert persoonlijke gadgets die uw logo of boodschap haarscherp uitdragen. Wat gadgets met bedrukking u gaan kosten kunt u te weten komen door een offerte aan te vragen. Pinkcube stelt voor elke klus een offerte op maat op. Ook bij kleine oplagen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en voor welk bedrag u een mooie partij gadgets kunt bestellen om aan uw klanten te overhandigen.