Happysoaps

HappySoaps is hét merk op het gebied van plasticvrije shampoo. In de productie, opslag en verzending is geen grammetje plastic gebruikt. Het is een vrolijk, fris en toegankelijk verzorgingsmerk voor iedereen. Bovendien is shampoo van HappySoaps vegan, cruelty free, verkrijgbaar in verschillende geuren en in ingrediënten en u kunt 90 tot 110 keer doen met een shampoo bar.

Giftboxes

Een HappySoaps shampoo bar is het ideale verantwoorde cadeau voor uw medewerkers, klanten, leveranciers of andere (zakelijke) relaties. Het is een verzorgend, duurzaam en vrolijk cadeau. En wilt u graag iets meer geven dan alleen een shampoo bar? Ook dat is mogelijk. Bij Pinkcube kunt u namelijk ook verschillende soorten gift boxes bestellen. Deze boxes zijn beschikbaar in een medium en large variant. De medium variant bevat een body bar, een shampoo bar en een conditioner bar. De large variant bevat een shaving bar, natuurlijke deodorant, een body bar, een conditioner en een shampoo. Beide boxes zijn verkrijgbaar in vier kleuren.

Extra touch

Het geefmoment van een HappySoaps shampoo bar maakt u extra bijzonder door een accessoires toe te voegen. U kunt de bar laten verpakken in een rond bewaar- en reisblikje of in een bewaarzakje. Voor deze toevoeging betaalt u €3,29 per stuk.