Kinderrugzakken bedrukken

Een fijne rugzak voor de gymspullen, voor de schoolboeken, voor het meenemen van de lunch of om mee te nemen wanneer ze een dagje op pad gaan: een kinderrugzak komt op veel momenten van pas. Dit maakt het tot zo’n leuk item om weg te laten bedrukken. De kids nemen de bedrukte kinderrugzakken overal mee naartoe! Laat kinderrugzakken bedrukken met je logo, een leuke boodschap of afbeelding en je hebt een uniek cadeau voor de kinderen. Ook ideaal voor bijvoorbeeld een basisschool of middelbare school.

Pinkcube heeft superleuke rugtassen voor kinderen in het aanbod. Van kinderrugzakken in felle kleurtjes tot een stoere schooltas: wij bedrukken deze allemaal naar wens met je logo of een andere opdruk. Kijk ook eens naar onze andere leuke items voor kids, zoals ​bedrukt speelgoed of ​spellen met logo. Producten die zorgen voor een glimlach op het gezicht van de kinderen!

De allerleukste kinder rugtassen bedrukken

Kinderen houden van felle kleurtjes en leuke vormen. En daarom bieden wij deze ook aan. Op deze pagina zie je welke rugtassen we allemaal bedrukken. Een praktische schooltas met een voorvak, een simpel reclame rugzakje met twee koorden, een opvouwbaar rugzakje in met dierenmotief of een rugtas met ingebouwde speaker: we hebben het allemaal. Per rugzakje zie je welke kleuren beschikbaar zijn. Natuurlijk is een mix van meerdere kleuren ook mogelijk. Laat je favoriete rugzak bedrukken en ieder kind zal hier vol trots mee rondlopen.

Ontwerp je kinderrugzak met opdruk

Je eigen kinderrugzak ontwerpen? Dat is bij Pinkcube een fluitje van een cent. Kies een rugtas uit de verschillende modellen die we aanbieden. In de productinformatie lees je alles over de bedrukking, zoals de opdruklocatie en de afmeting. Binnen deze afmeting is het mogelijk om het door jou gewenste ontwerp te laten afdrukken. En om het je makkelijk te maken, sturen we je 1 uur na het aanvragen van een offerte een digitaal ontwerp van het kinderrugzakje met de opdruk. Wel zo handig!