Vacature: Teamleider Finance

Pinkcube te Doetinchem is ruim 10 jaar geleden ontstaan uit een bijzondere situatie. Pinkcube is ontstaan vanuit frustratie. Haar eigen frustratie. Voordat Pinkcube geboren werd had de eigenaar een goedlopend internetbureau. Toen dit bedrijf zelf promotieartikelen wilde bestellen merkten ze hoe moeilijk dat was en dat de markt voor relatieartikelen en give aways groot en ondoorzichtig is. Pinkcube heeft een uniek concept als B2B webshop voor online promotieartikelen ontwikkeld en is in de afgelopen 10 jaar hard gegroeid. Bij dit frisse en dynamische bedrijf werken nu meer dan 25 enthousiaste collega’s waarbij de gemiddelde leeftijd laag ligt. Pinkcube doet alles zoveel mogelijk zelf: een eigen fotostudio, eigen ICT-specialisten, eigen designers en marketeers. Dat werkt wel zo prettig. Pinkcube groeit maar door. Voor de Finance afdeling zijn we op zoek naar een

Teamleider Finance (minimaal 32 uur)Een ambitieuze en accurate liefhebber van cijfers

De functie

Deze uitdagende management functie is ideaal voor iemand met ambitie. Heb jij een afgeronde HBO opleiding richting bedrijfsadministratie of heb je MEAO BA aangevuld met een relevante opleiding en heb je een paar jaar relevante werkervaring? Dan zou dit wel eens een mooie stap in je loopbaan kunnen worden. Je wordt verantwoordelijk voor het runnen van de bedrijfsadministratie met behulp van Exact Online. Je werkt nauw samen met je collega op de afdeling, geeft leiding aan stagiaires en bent daarnaast ook sparringpartner voor de directie.

Hoofdtaken:

 • Alle voorkomende werkzaamheden voor de afdeling finance zoals controleren en boeken van zowel inkoop- als verkoopfacturen.
 • Het beheren van de debiteuren/crediteurenadministratie, waaronder ook het nabellen van debiteuren.
 • Het beantwoorden van klantvragen omtrent facturen.
 • Het uitvoeren van telebanking en boeken bankstanden/mutaties.
 • Het maken van diverse week- en maandrapportages voor de directie.
 • Bijdragen aan de voorbereiding jaarafsluiting in samenwerking met externe accountant t.b.v. de directie.
 • Het aansturen/begeleiden van stagiaires.
 • Het adviseren van directie m.b.t. financiële processen en (nieuwe) betaalmethodes.

De functie eisen

Je bent:

 • Enthousiast, zelfstandig, stressbestendig, proactief en denkt in mogelijkheden.
 • Iemand met een voldoende analytisch vermogen en een accurate werkhouding.
 • In bezit van aantoonbare relevante werkervaring (bij voorkeur in een e-commerce omgeving).
 • Bij voorkeur iemand die Exact Online kent.
 • Woonachtig binnen een straal van 50 km van Doetinchem of bereid op termijn naar Oost Nederland te verhuizen.

Pinkcube biedt:

Een uitdagende en zelfstandige functie met veel afwisseling in een vooruitstrevende organisatie. Er is een prettige, informele werksfeer met korte lijnen, zodat er snel geschakeld kan worden. Na een gedegen inwerkprogramma krijg je alle ondersteuning die nodig is om jezelf als succesvol Teamleider Finance te ontplooien in de markt waarin Pinkcube opereert. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ruim bovengemiddeld en deze dynamische en inspirerende organisatie biedt bovendien voldoende opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

De procedure:

Pinkcube heeft Oranje Select ingeschakeld voor begeleiding van deze procedure. Je kunt solliciteren via www.oranjeselect.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Frank Smit. Je kunt hem bereiken op 0314-200120 of 06-220 228 84 (ook buiten kantoortijden) of per mail: frank@oranjeselect.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.