Teamleider Service / Coördinator Klantenservice

Teamleider Service / Coördinator KlantenserviceInspirerend boegbeeld van de afdeling Klantenservice

De functie:

In deze nieuwe rol binnen deze groeiende organisatie ga je voor professionalisering. Als teamleider Klantenservice zorg je ervoor dat je samen met je team, op dit moment bestaande uit vier collega’s, de beste resultaten worden gerealiseerd. Je doet dit door o.a. het plannen, bepalen van doelstellingen en aansturen daar waar nodig is. Naast de dagelijkse werkzaamheden met het klantenserviceteam, heb je ook een intensieve samenwerking met de afdeling Sales en Grafisch Ontwerp. Je doel is dat Pinkcube door jouw inzet en input steeds weer effectiever en efficiënter te werk gaat, met uiteraard als doel een tevreden klant.

Hoofdtaken:

 • Kartrekker en voorbeeldfunctie voor de afdeling Service;
 • Optimaliseren van bereikbaarheid en responstijd richting klanten en interne afdelingen;
 • Verbeteren van de optimale service beleving naar klanten;
 • Correct en volledig overzicht over de te behandelen werkstromen en de verbeteringen daarin;
 • Zorgen voor structurele verbeteringen in werkwijzen, processen en procedures;
 • Zorgdragen dat operationele zaken, indien escalaties voordoen, opgepakt en afgehandeld worden;
 • Maken van (management)rapportages en signaleren van afwijkingen.

Je bent/hebt:

 • Een proactieve en servicegerichte hands-on teamleider met aantoonbare ervaring op gebied van klanttevredenheid en klantbeleving;
 • Een HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur klantenservice en e-commerce affiniteit;
 • Minimaal 2-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie (in een coachende binnendienst rol) met kennis van diverse gesprekstechnieken;
 • Coachende-, instructie-, en presentatievaardigheden;
 • Naast je administratieve kwaliteiten heb je vanzelfsprekend een organisatorische instelling en kom je overtuigend over;
 • Vanuit nature in staat om samen met jouw teamleden processen te verbeteren;
 • Woonachtig binnen een straal van 50 km van Doetinchem of bereid op termijn naar Oost Nederland te verhuizen.

Belangrijke competenties zijn:

 • Empathisch vermogen: mee kunnen denken met klanten;
 • Communicatief vermogen: duidelijk en rustig kunnen communiceren;
 • Oplossingsgericht vermogen: altijd servicegericht zijn en denken in oplossingen.

Pinkcube biedt een uitdagende en zelfstandige functie met veel afwisseling in een vooruitstrevende organisatie. Er is een prettige, informele werksfeer met korte lijnen, zodat er snel geschakeld kan worden. Na een gedegen inwerkprogramma krijg je alle ondersteuning die nodig is om jezelf als succesvol teamleider Service te ontplooien in de markt waarin Pinkcube opereert. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ruim bovengemiddeld en deze dynamische en inspirerende organisatie biedt bovendien voldoende opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

Ben jij het boegbeeld dat wij zoeken? Laat het ons dan snel weten! De sollicitatieprocedure verloopt via Oranje Select. Je kunt tot 20 januari 2020 solliciteren via www.oranjeselect.nl. Wil je eerst meer informatie? WhatsApp of bel Frank Smit op 06-220 228 84 (ook buiten kantoortijden) of per mail: frank@oranjeselect.nl.

Wil je een indruk over ons bedrijf? Kijk dan eens bij onze mensen.

Over Pinkcube

Pinkcube is 10 jaar geleden ontstaan vanuit een bijzondere situatie; frustratie. Haar eigen frustratie. Voordat Pinkcube geboren werd, had de eigenaar een goedlopend internetbureau. Toen hij zelf promotieartikelen wilde bestellen, merkte hij hoe lastig dat was en dat de markt voor promotieartikelen groot en ondoorzichtig is. Hij was ervan overtuigd dat het eenvoudiger kon; zo werd Pinkcube geboren.

Pinkcube heeft een uniek concept als B2B webshop voor online promotieartikelen ontwikkeld en is in de afgelopen 10 jaar hard gegroeid. Bij dit frisse en dynamische bedrijf werken nu meer dan 30 enthousiaste collega’s waarbij de gemiddelde leeftijd laag ligt. Pinkcube doet zo veel mogelijk zelf: een eigen fotostudio, eigen ICT-specialisten, eigen designers en marketeers. Dat werkt wel zo prettig! Pinkcube groeit hard door en en op dit moment zijn we op zoek naar versterking voor onze commerciële binnendienst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.